Üçyol - Üçkuyular Metro bevindt zich in 2010 YearIzmir Metropolitan burgemeester Aziz Kocaoglu, Ucyol Uckuyular zei dat hij kon niet worden voltooid vóór de gemeenteraadsverkiezingen van metro bouw. Kocaoglu, in zijn verklaring, Ucyol Uckuyular Izmir Metropolitan Municipality krediet voor de bouw van de metro is niet het probleem, maar zei dat de nieuwe tender winnende bedrijf dat er een aantal problemen. De bouw is gericht op worden afgerond tegen het einde van het jaar 2008, maar dat er een aantal storingen Kocaoglu, zei: "Construction gevlucht bloeiende, ons bedrijf ging twee jaar terug. De bouw eindigt niet vóór de verkiezingen. Izmir Metropolitan Municipality heeft geen tekort aan fondsen met betrekking tot het project. Het nieuwe bedrijf heeft ook bepaalde problemen. De bouw gaat langzaam. Er werd gezegd voor een tijdje maar bitmeyin door Ucyol Uckuyular eindigt niet, wat ik doe, perser Heb je dat de keel van de man? We zijn constant bezig met het waarschuwen van het bouwbedrijf. Er is geen sprake van het openen van een zaak of het maken van een nieuwe aanbesteding. Dava

De basis voor de Üçyol-Üçkuyular-metrolijn werd gelegd in juni, 2005. Bayindir Construction, die onder de controle stond van de TMSF die de aanbesteding voor 91 Million YTL won, vertraagde het werk eerst vanwege de economische crisis waarin het zich bevond, en vervolgens moest het stoppen. Metropolitan Municipality of November 2006 heeft het bouwcontract beëindigd op basis van wettelijke procedures en specificaties. Vervolgens ontving Bozoğlu Construction de nieuwe aanbesteding en werd een contract ondertekend tussen de gemeente en het bedrijf op 8 mei 2007.

2008 moest uiteindelijk eindigen

Izmir Metropolitan burgemeester Aziz Kocaoglu, 5.5 kilometer Ucyol Uckuyular aangekondigd dat ze gericht aan te vullen met het einde van het jaar 2008 de metrolijn. Izmir Metropolitan Municipality Ucyol Uckuyular in 5.5 kilometer lang zal worden uitgevoerd met eigen middelen 6 station metrolijn. Stations, Izmirspor (Military Hospital), Hatay (kleur), Göztepe (Theologie Interchange), Polygon, Güzelyalı (Güzelyalı Tansaş) en Fahrettin Altay (Fahrettin Altay Vierkante) te vinden. Ucyol van Uckuyular met de introductie van metrolijn kan worden gedekt in ongeveer 9 minuten. 90 160 duizend het aantal metro passagiers met de introductie van de productielijn zal naar verwachting duizend te zijn.

Stations tussen Üçyol en Üçkuyular

Izmirspor (militair hospitaal),
Hatay (kleur),
Goztepe (goddelijkheid van goddelijkheid),
Polygon,
Güzelyalı (Güzelyalı Tansaş)
F. Altay (F. Altay Square)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.