Alanyaspor (1-3) Fenerbahce Hoogtepunten, doelpunten en strafschoppen

Alanyaspor Fenerbahce Mac Samenvatting doelpunten en strafschoppen

Fenerbahçe won 26 punten door Alanyaspor met 3-1 te verslaan in de 3e week van de Super League. Hoewel Fenerbahçe in de eerste helft van de wedstrijd met 1-0 verloor, wonnen ze in de tweede helft van de wedstrijd 2 strafschoppen, die ze superieur speelden. Met 2 doelpunten van Enner Valencia, die strafschoppen omzette in doelpunten, en de doelpunten van Emre Mor in de verlenging, versloeg hij Alanyaspor met 3-1 op het veld en behaalde hij een belangrijke overwinning in termen van het dichten van de kloof tussen hem en Galatasaray. Vooral de fans die de samenvatting van de wedstrijd Alanyaspor Fenerbahce, penaltyposities en doelpunten willen bekijken, wachten op Bein Sports om de samenvatting te publiceren.

In de wedstrijd van Alanyaspor Fenerbahce gaf scheidsrechter Metin Kalkavan direct de eerste strafschoppositie, maar gaf de tweede positie door VAR te volgen. Jorge Jesus kreeg voor de tweede keer een rode kaart van de scheidsrechter en moest naar de tribune. Hoewel Fenerbahçe erg goed speelde in de zeer spannende wedstrijd, stond de verdediging van Alanyaspor standvastig en voorkwam dat Fenerbahçe het verschil kon maken.

Alanyaspor Fenerbahce wedstrijdoverzicht en belangrijke momenten van de wedstrijd

In de 26e week van Süper Lig Spor Toto versloeg Fenerbahçe Alanyaspor met 3-1.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de 6e minuut van Alanyasporlu Koulouris. In de 2e helft betrad Enner Valencia het podium en liet Fenerbahçe de helft met 1-0 achter. Door de strafschop in de 63e en 85e minuut te gebruiken, scoorde Valencia doelpunten die hun team op een 2-1 voorsprong brachten. In 90+2 scoorde Emre Mor het doelpunt dat zijn team ontlastte en de stand op 3-1 bracht.

Coach Jorge Jesus kreeg in de 67e minuut een rode kaart. De Portugese coach zal zijn ploeg niet leiden in de Beşiktaş-derby.

Fenerbahce, die 1 wedstrijd miste, verhoogde met deze score zijn score naar 54, waardoor het puntenverschil met koploper Galatasaray terugliep tot 6. Alanyaspor had 28 punten.

De volgende wedstrijd van de geel-donkerblauwe mensen speelt tegen Beşiktaş. Oranje-groen treft Giresunspor.

Alanyaspor Fenerbahce Hoogtepunten, doelpunten en strafschoppen Bekijk Bein Sports