Tijdens de Izmir Marathon werden prijzen uitgereikt

De "snelste marathon van Turkije" Marathon Izmir Avek, dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door de Izmir Metropolitan Municipality, werd gelopen met deelname van 38 topsporters uit 600 landen. De prijsuitreiking van de 42 kilometer lange race vond plaats in het Kültürpark.

Erkeklerde Kenyalı Vitalis Kibiwot 2 saat 11 dakika 8 saniye derecesi ile birinciliği alırken, Etiyopyalı Sendeku Alelgn 2 saat 13 dakika 42 saniye ile ikinci, Kenyalı Silas Kurui 2 saat 13 dakika 47 saniye ile üçüncü oldu. 42 kilometrelik koşuda kadınlarda Etiyopyalı Aamelmal Tagel 2 saat 37 dakika 26 saniye ile birinciliği elde etti. Etiyopyalı Bekelech Bedada 2 saat 42 dakika 10 saniye ile ikinci, Japon Suguru Oktabe ise 2 saat 43 dakika 16 saniye ile üçüncü oldu.

TOTAAL 42 DUIZEND DOLLAR PRIJS IN 42K

In de categorieën 42K Marathon Izmir Avek 2024 Algemene heren en Algemene dames ontving de eerste winnaar 10 dollar, de tweede 5 dollar, de derde 3 dollar, de vierde 2 dollar en de vijfde 42 dollar. De winnaars van de categorie XNUMXK kregen hun onderscheiding uit handen van burgemeester van de Izmir Metropolitan Municipality, Dr. Izmir Metropolitan Municipality Council CHP Group namens Cemil Tugay Sözcüsü en Karabağlar loco-burgemeester Elvin Sönmez Güler, İzmir Metropolitan Municipality Plaatsvervangend secretaris-generaal Ertuğrul Tugay, İzmir Metropolitan Municipality Afdelingshoofd Jeugd- en Sportdiensten Hakan Orhunbilge, İzmir Metropolitan Municipality Sportclubvoorzitter Hüseyin Egeli, Ege Şehir A.Ş Voorzitter van de raad van bestuur Directeuren Ersan Odaman, algemeen directeur van AVEK Automotive, Derya Uluğ en lid van de gemeenteraad van Izmir, Aras Kaynarca.

Bij 42K Turkse vrouwen en Turkse mannen werd de eerste plaats 14 TL toegekend, de tweede 12 TL, de derde 10 TL, de vierde 8 TL en de vijfde plaats 6 TL. De wedstrijdceremonie was een totaal van 50 TL werd gegeven in beide categorieën, en werd verlevendigd met dansshows en concerten. In de categorie 42K Turkije Heren was de eerste plaats Hakan Turan (2 uur 51 minuten 3 seconden), de tweede Serdar Sezer (2 uur 51 minuten 6 seconden) en de derde Erkan Bacak (2 uur 52 minuten 5 seconden). In de categorie 42K Dames won Tuğba Türkgülü de eerste plaats (3 uur 52 minuten 21 seconden), Selin Çimrin de tweede plaats (4 uur 2 minuten 22 seconden) en Pınar Doğan de derde plaats (4 uur 19 minuten 53 seconden). .