Mihalıççık is de kampioen herenhandbal

2023-24 Handbalseizoen Heren 1e League Finale Vier wedstrijden Ankara THF Prof. dr. Het werd gespeeld in de Yaşar Sevim Handbalhal. De gemeente Mihalıççık, die kampioen werd, en de Güneysu Sports Club, die tweede werd, in de Final Four, die werd gespeeld volgens de single-round league-methode, mochten volgend seizoen in de Super League spelen.

THF-TV Youtube THF-vicevoorzitter Ediz Erkovan en THF-secretaris-generaal Gökmen Teyran reikten de bekers en medailles uit aan de gemeente Mihalıççık, die kampioen werd, en aan de Güneysu Sports Club, die de competitie op de tweede plaats eindigde en doorgroeide naar de Super League, tijdens de ceremonie die werd gehouden na de wedstrijd. wedstrijden live uitgezonden op het kanaal.

MHK-president Hakan Küçükyılmaz en lid van de technische raad Orhan İlerisoy gaven hun medailles aan Depsaş Enerji AS Handball en Seyhan Belediyespor, die derde werden in de competitie.