Bursa Büyükşehir Belediyespor Versloeg ook Bigadiç Belediyespor

Bursa Büyükşehir Belediyespor stond in de Cengiz Göllü Volleybalhal tegenover Bigadiç Belediyespor, die het in de eerste helft van de competitie met 3-0 had verslagen, en won de eerste set van de wedstrijd met 25-19. Bursa Büyükşehir Belediyespor kon de 25-21 voorsprong van de tegenstander in de tweede set niet voorkomen en wist de derde set met 25-18 te winnen.

Bursa Büyükşehir Belediyespor won de vierde set met 25-18 en won de wedstrijd met 3-1. Met dit resultaat zal Bursa Büyükşehir Belediyespor, dat zijn 16e overwinning behaalde in zijn 10e wedstrijd in de competitie, op zaterdag 17 januari 27 in de 2024e week het opnemen tegen Galatasaray HDI Sigorta in zijn veld.

WOONKAMER: Cengiz Gollü

SCHEIDSRECHTERS: Arzu Uzatöz, Öznur Tosun

BURSA METROPOLITAN GEMEENTESPOR: Ahmet Samet Baltacı, Orçun Ergün, Bahov, Emre Batur, Okello, Gökhan Gökgöz (Caner Ergül (L), Fatih Cihan, Mehmet Hacıoğlu)

BİGADİÇ BELEDİYESPOR: Murat Al, Vefa Yılmaz, Eren Kanlı, Einisamarein, Nwachukwu, Taha Erden (Salih Özdemir (L), Gökhan Çatal, Kadir Bircan, İlker Alican Çakır)

SETS: 25-19, 21-25, 25-18, 25-18

DUUR: 97 minuten (26, 26, 23, 22)