MTB Night Cup toonde grote opwinding

's Werelds enige internationale nachtrace MTB Night Cup, georganiseerd in het kader van Sakarya Bike Fest, waar Sakarya Metropolitan Municipality gastheer was van topatleten, was getuige van grote opwinding.

Sakarya Metropolitan Municipality organiseert dit jaar, zoals elk jaar, de meest prestigieuze wielerwedstrijden ter wereld. MTB-mountainbike, BMX-supercross en Tour Of Sakarya internationale racefietsraces die worden gehouden als onderdeel van Sakarya Bike Fest zullen de opwinding naar de top brengen.

De gigantische organisatie, die vandaag begon met de 1e Etappekoersen van de Tour Sakarya, ging verder met de nachtkoers. In Sunflower Cycling Valley ging 's werelds enige internationale nachtrace MTB Sakarya Night Cup van start.

Met de organisatie van de International Cycling Union (UCI) werd een adembenemende strijd geleverd in Europa's meest uitgebreide faciliteit. Sterpedalen gingen in het donker één voor één over de uitdagende mountainbikeparcoursen om aan het einde van de race het podium te bereiken.

In de race, waaraan 20 vrouwen en 36 mannen deelnamen, werd een parcours van 4 meter gelopen. De wedstrijd, waarbij de mannen 400 ronden en de vrouwen 7 ronden streden, duurde ongeveer 6 uur. De racers die de circuits in de snelste tijd voltooiden in 2 afzonderlijke categorieën, dames en heren, behaalden het podium.

Bij de mannen won de Oostenrijker Gregor Raggi de eerste medaille met een tijd van 1.15.32, de Zwitser Usrin Spescha werd tweede en de Oekraïner Dmytro Titarenko derde. Bij de vrouwen eindigde de Kazachse atlete Alina Sarkulova als eerste met een tijd van 1.18.38, de Hongaarse Virag Buzsaki werd tweede en de Kazachse Tatyana Geneleva eindigde de race als derde.