Kocaeli Judoers ontploffen als een storm in Europa

De succesvolle judoka's van Kocaeli Metropolitan Municipality Kağıtspor, die naam heeft gemaakt met het succes dat ze hebben behaald in de nationale en internationale arena's, keerden met succes terug van de Ümitler European Judo Cup gehouden in Georgië en Azerbeidzjan.

2 MEDAILLES IN GEORGIË

Honderden kampioen judoka's uit tientallen landen namen deel aan de Georgia European Hopes Judo Cup. Gizem Dinçer uit Kocaeli Metropolitan Municipality, die namens ons nationale team deelnam aan het toernooi, won de gouden medaille in de categorie 48 kg en klom naar de top van het podium, terwijl onze andere succesvolle atleet Emir Selim Arı de eigenaar werd van de zilveren medaille in de categorie 81 kg.

REGEN VAN MEDAILLES IN AZERBAIJAN

In de European Cup of Hopes gehouden in ons zusterland Azerbeidzjan presteerden de judoka's van Kocaeli Metropolitan Municipality Kagitspor, die namens ons nationale team deelnamen, op hoog niveau en wonnen 3 zilveren en 2 bronzen medailles.