Izmir's ongehinderde kampioenen, 3e plaats in Europa in IWBF EuroCup-XNUMX

Het rolstoelbasketbalteam van Izmir werd derde in Europa

Het rolstoelbasketbalteam van de Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club werd derde in Europa in IWBF EuroCup-3. Ahmet Efetürk, de atleet uit İzmir, werd de meest waardevolle atleet van het toernooi en werd geselecteerd voor de beste vijf.

Het rolstoelbasketbalteam van de Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club werd derde in Europa in IWBF EuroCup-3. In de IWBF EuroCup 3 gehouden in Yalova, een van de belangrijkste cups in Europa, won Izmir Metropolitan Municipality de derde plaats in Europa door de Britse vertegenwoordiger London Titan te verslaan met een score van 69-56 in zijn laatste wedstrijd. Het Duitse team Hannover United eindigde als eerste in dit belangrijke kampioenschap, terwijl Dinamo Sassari als tweede eindigde. Ahmet Efetürk, die een goede prestatie liet zien in het kampioenschap, werd geselecteerd als de meest waardevolle atleet en kwam bij de beste vijf van het toernooi.

5 wedstrijden 4 overwinningen

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club, die in groep B zit in IWBF EuroCup-3, versloeg in hun eerste wedstrijd het Franse Toulouse IC met 74-61, het Italiaanse Dinamo Sassari met 71-67 en de Zwitserse vertegenwoordiger Pilatus Dragon met 67-42. . Het Izmir-team verloor met 58-82 van het Duitse Hannover United in de halve finale en won de derde plaats in Europa door de Engelse London Titan te verslaan met een score van 3-4 in de 69-punts-56-wedstrijd.

Reyhani: We zijn blij

Coach Ali Reyhani, die zei dat ze blij zijn om terug te keren naar Izmir met een trofee, zei: “We zijn derde geworden in Europa in EuroCup-3 die in ons land wordt gehouden. We verloren van het kampioensteam in de halve finale en we versloegen de andere finalist in onze groep. Het was een mooi en productief kampioenschap voor ons. Nu is ons hele doel om op de beste plaats in de competitie te eindigen en we zijn sterk genoeg om dit te bereiken."