Wanneer, welk kanaal, hoe laat is de finale van de CEV Champions League?

Wanneer is de finale van de CEV Champions League en hoe laat is het op welk kanaal?
CEV Champions League-finalewedstrijd Wanneer, welk kanaal, hoe laat

Tivibu, het digitale tv-platform van Türk Telekom, brengt voor het eerst de CEV Champions League-finale, waar twee Turkse teams de finale haalden, naar de schermen. De finale tussen Vakifbank en Eczacıbaşı Dynavit wordt live uitgezonden op Tivibu Spor.

Het digitale televisieplatform van Türk Telekom, Tivibu, brengt het laatste gevecht van het droomseizoen van de Women's CEV Champions League naar het publiek. Na de halve finales van drie Turkse teams beginnen Vakıfbank en Eczacıbaşı Dynavit, die tegenover elkaar staan ​​in Turijn, Italië, op zaterdag 20 mei om 18:30 uur Turkse tijd aan hun laatste wedstrijd. Turkse finale in Women's CEV Champions League Tivibu Spor en Tivibu Spor YouTubeHet wordt live uitgezonden vanaf.

Laatste gevecht van het Turkse seizoen

Na een droomachtig seizoen vochten onze vertegenwoordigers in de CEV Champions League, Vakıfbank, Eczacıbaşı Dynavit en Fenerbahçe Opet fel in de halve finales. Evenals Fenerbahçe Opet wist Vakıfbank met dezelfde score te winnen in de terugwedstrijd, ondanks een 3-0 nederlaag tegen Fenerbahçe Opet in de eerste thuiswedstrijd. Vakifbank, die de wedstrijd won die naar de gouden set ging met 15-12, haalde de finale.

Aan de andere kant van de toernooiboom behaalde Eczacıbaşı Dynavit, die werd gekoppeld aan het Italiaanse team Igor Gorgonzola, gespeeld door onze nationale speler Ebrar Karakurt, het voordeel met twee uitsets ondanks het verlies van de eerste wedstrijd gespeeld in Novara met 3-2. Eczacıbaşı Dynavit, die de serie afsloot met een duidelijke 3-0 overwinning in de tweede wedstrijd in de Burhan Felek Volleyball Hall, werd het andere Turkse team dat de finale haalde.

In de laatste wedstrijd van de Women's CEV Champions League, die zal worden gespeeld in Turijn, Italië, waar twee Turkse teams voor het eerst in de geschiedenis tegen elkaar zullen spelen in Europese bekers, zal de eerste opslag plaatsvinden op zaterdag 20 mei. om 18 uur. Finale wedstrijd Tivibu Spor vs Tivibu Spor YoutubeHet wordt live uitgezonden vanaf .