Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor bekijk de wedstrijd live Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium24 FB ​​​​TS live watch link

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor bekijk de wedstrijd live Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium FB TS live watch link

Fenerbahce treft Trabzonspor in de 34e week van de Spor Toto Super League. Als Fenerbahçe deze wedstrijd in de Super League niet wint, is er geen kans op een kampioenschap. Fans die de wedstrijd van Fenerbahce Trabzonspor live willen zien, zoeken naar hoe ze de wedstrijd van FB Trabzon gratis live kunnen bekijken. Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor bekijk live wedstrijd Bein Sports 1 Justin TV Bevries niet Fantarium24 Netspor Fb Trabzon live bekijk illegale link. Wanneer wordt de wedstrijd Fenerbahce Trabzonspor live uitgezonden?

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor volgt de wedstrijd live

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR WEDSTRIJD LIVE – De spanning gaat door in de Spor Toto Super League. In de wedstrijd van de 34e week ontvangt Fenerbahçe Trabzonspor in het Ülker Stadium. Abdülkadir Bitigen zal serveren in de kritieke wedstrijd. Fenerbahce zal het zonder 4 spelers stellen in de wedstrijd die dicht bij de top wordt gespeeld. In Trabzonspor zullen 3 namen niet kunnen serveren in de wedstrijd. Onder de onderwerpen die voor het gevecht van belang zijn, zijn de zendtijd, het kanaal en de mogelijke elfen van de wedstrijd. Hoe laat wordt de wedstrijd Fenerbahce - Trabzonspor uitgezonden en op welke zender?

Selçuk Spor TV Fenerbahçe Trabzonspor kijk naar de wedstrijd

Trabzonspor kreeg dit seizoen 15 nederlagen, 4 overwinningen, 2 gelijke spelen en 1 nederlaag in 9 uitwedstrijden. Terwijl de Bordeaux-Blues 14 van de 3 punten verspeelden door verbeurdverklaring, speelden ze hun wedstrijden in het uitveld met een laag gemiddelde van 0.93.

BENOEMING 100e LEAGUE

Fenerbahce en Trabzonspor stonden in de geschiedenis van de competitie 99 keer tegenover elkaar. Fenerbahce behaalde 39 overwinningen in de bovengenoemde wedstrijden, terwijl Trabzonspor 26 keer 3 punten behaalde. 34 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Het team van Bleus de Bourgogne reageerde met 129 doelpunten tegen de 102 competitiedoelpunten van Fenerbahçe.

Tarraftarium24 Fenerbahçe Trabzonspor live wedstrijdhorloge

Na Trabzonspor met 1997-98 te hebben verslagen in de Super League in het seizoen 3-1, heeft Fenerbahçe sindsdien een groot voordeel behaald ten opzichte van zijn rivalen in de competitie. De geel-zwarten werden niet verslagen in de 25 competitieduels die ze speelden tegen de bordeaux-blues. Fenerbahce boekte 25 overwinningen en 13 gelijke spelen in de laatste 12 competitiewedstrijden tegen Trabzonspor.

Fenerbahce zal niet kunnen profiteren van 4 spelers in een moeilijke wedstrijd. Door de rode kaart van Fenerbahçe geschorst İrfan Can Kahveci en de geblesseerde Altay Bayındır, Lincoln Henrique en Bright Osayi-Samuel zullen niet kunnen spelen tegen Trabzonspor.

justin TV Fenerbahçe Trabzonspor bekijk de wedstrijd livelink

5 Fenerbahçe-spelers zitten binnen de straflimiet voor gele kaarten. In het geel-donkerblauwe team worden Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc en Gustavo Henrique geschorst als ze niet spelen in de wedstrijd van Antalyaspor.

Fenerbahce Trabzonspor Hoe laat wordt de wedstrijd live uitgezonden?

De wedstrijd, die wordt gespeeld op zondag 13 november 2022, begint om 20.00 uur. Scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten nemen deel aan het gevecht, dat live te zien is op de schermen van Bein Sports.

Wedstrijd Fenerbahce-Trabzonspor vanaf 11

Fenerbahce: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, Rossi, Batshuayi, Valencia

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok

Fenerbahce 3-0 Trabzonspor live commentaar van de wedstrijd

71' DOEL | Fenerbahce bracht de stand met een doelpunt van Valencia op 3-0. Valencia ontmoette de middenvelder van Ferdi op de linkerdiagonaal en schoot de bal met een geweldige plek in de verre hoek in het net.

69' Fenerbahce naderde het doel! In het midden, aangevoerd door Arda Güler vanaf rechts, greep de verdediging in voor Rossi.

58' DOEL | Fenerbahce kwam met 2-0 op voorsprong door een doelpunt van Luan Peres. Fenerbahçe vergrootte het verschil naar 2 door een treffer van Luan Peres, die met een pass van Zajc vanaf de linkerdiagonaal het strafschopgebied binnenkwam.

57′ Uğurcan wordt een reus in zijn kasteel! Batshuayi schoot de bal in een hoekschop van Arda, Uğurcan Çakır stond de treffer niet toe.

56' Uitstekende redding! Uğurcan slaagde er opnieuw in om Samet's hoofd van hoek tot hoek te schieten.

53' Fenerbahçe verliet het duel met slechts één assist. Valencia, dat de bal midden in een pass van Arao trof, kon niet wegkomen bij de verdediging en Trabzonspor ontweek het gevaar.

47 Fenerbahce was effectief. Door de bal diagonaal naar links te slepen, wilde Rossi de taart naar Valencia sturen binnen het strafschopgebied en Visca greep op het laatste moment in en schoot de bal in de hoek.

37' Fenerbahce kwam effectief binnen! In de zich snel ontwikkelende aanval ging Rossi, die de bal op de linkerdiagonaal ontmoette, automatisch uit de paal waar hij dacht dat hij in de verre hoek zat.

36' Trabzonspor is heel dicht bij het doel! Een schot van Larsen in het strafschopgebied stuitte op de zijnnetten.

32' Fenerbahce is heel dicht bij het doel! Valencia raakte vanaf de tweede paal de linkerflank van Miha Zajc. Op het laatste moment strekte Larsen zijn been uit.

30' Trabzonspor kwam zeer effectief binnen! Marek Hamsik schoot de bal van de rechterdiagonaal en die kwam uit de zijkant van de paal.

27' Eren Elmalı vindt de bal met een hoofdschot in het midden van Ferdi Kadıoğlu, die met een pass van Arda vanaf de rechtervleugel bij het paard komt.

15' Bal stuitert uit hoeken van headshots en breidt zich uit richting de achterpaal. Trabzonspor-defensie trapte op het laatste moment de bal weg.

11' DOEL | Fenerbahce kwam met 1-0 op voorsprong door een doelpunt van Batshuayi. Arda Güler verloste Siopis met een prachtige klap en plaatste hem voor Batshuayi. Batshuayi, die vanaf de rechterdiagonaal het strafschopgebied binnenkwam, schoot de bal met een zachte trap in het net.

7 Fenerbahce was effectief. Arda Güler, die de bal voor zich op de rechterdiagonaal vond, werd aangeraakt door doelman Uğurcan.

1' Eerste fluitsignaal in kritiek gevecht.

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor bekijk de wedstrijd live Fantarium24 Justin Tv Jest uitzending Kralbozguncu Unencrypted Bein Sports Fb Trabzon bekijk de selcukspor tv live bekijk de Fenerbahce Trabzon-wedstrijd bekijk de Fenerbahce-wedstrijd live onversleuteld Justin tv Fenerbahce Trabzon fanium24 twitter login Gratis Fb Trabzon bekijk de jest-uitzending Fenerbahce Trabzonspor bekijk de wedstrijd Venue TV Fb Ts Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Fb Trabzon gratis kijk jestyayin Freezing Fenerbahce Trabzonspor bekijk live Netspor Fb Trabzon kijk Inat Tv Fenerbahce Trabzonspor bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selcukspor bekijk live tv

Tarraftarium24 Fenerbahçe Trabzonspor Bekijk Live Match, bekijk gratis gratis lekken, bekijk Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free Match Bekijk Fantarium24 Fenerbahce Trabzonspor live-wedstrijd, bekijk gratis gratis lekken, kijk Justin TV, Jojobet TV, Matbet bekijk gratis wedstrijden