Hunters Wind op de wereldkampioenschappen kickboksen

De gemeentesportclub van Avcılar, die met 8 atleten deelnam aan de 4e Turkse Open Kick Boxing World Cup in Istanbul, keerde terug met 3 medailles. De burgemeester van Avcılar, Turan Hançerli, was de eerste die de atleten feliciteerde die 1 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille wonnen in hun respectievelijke takken.

De gemeentesportclub van Avcılar, die naam heeft gemaakt met zijn succes, keerde niet met lege handen terug van de 8e Turkse Open Kick Boxing World Cup. Het Avcılar-team nam met 17 atleten deel aan het toernooi, dat tussen 21 en 42 mei in Istanbul werd gehouden en werd bijgewoond door 3549 atleten uit 4 landen. Kemal Muhsin Şahin, een van de atleten uit Avcılar, won de gouden medaille als kampioen in 81 kg na de wedstrijden die competitief waren. Veysel Turan Şahin, die deelnam aan de categorie zwaargewicht, won de zilveren medaille op de tweede plaats, en Ece Kayış, die deelnam aan de categorie 65 kg K1, won de bronzen medaille op de derde plaats.

Hançerli: "We vertegenwoordigen trots onze vlag"

De burgemeester van Avcilar, Turan Hançerli, feliciteerde de atleten na de wedstrijden; “Jagers zijn de stad van kampioenen. Met trots vertegenwoordigen wij onze vlag. We zijn erg blij. We hebben historische successen geboekt in de internationale arena. We waren trots op de prestaties van de atleten van onze Avcılar Municipality Sports Club in de 42e Turkse Open Kick Boxing World Cup, gehouden in Istanbul en bijgewoond door 3549 atleten uit 8 landen. Ik feliciteer van harte Kemal Muhsin Şahin, die de gouden medaille won in hun respectievelijke categorieën, Veysel Turan Şahin, die de zilveren medaille won, en Ece Kayış, die de bronzen medaille won.” gezegd.