Togg opent Ankara Söğütözü Experience Center

Togg Ankara Sogutozu Experience Center Acti
Togg opent Ankara Söğütözü Experience Center

Het wereldwijde technologiemerk van Turkije, Togg, actief op het gebied van mobiliteit, begon gebruikers te ontmoeten in het ervaringscentrum dat het opende in Ankara Söğütözü, volgend op het Istanbul Zorlu Center. Naast het belevingscentrum zullen in april ook de bezorg- en servicepunten van Togg in hetzelfde gebied worden bediend.

Togg telt de dagen om zijn eerste slimme apparaat, de T10X, aan gebruikers te introduceren, en heeft ook de opening versneld van de punten waarmee het in contact komt met gebruikers. Na het ervaringscentrum in Istanbul Zorlu Center, opende Togg een uitgebreid ervaringscentrum in Ankara Söğütözü. Gebruikers zullen het Togg-ecosysteem ervaren in de ruimtes die zijn gecreëerd voor de T10X, het eerste geboren elektrische slimme apparaat van Turkije, Trugo, dat een ononderbroken en probleemloze oplaadervaring biedt, en Trumore, het digitale platform dat de mobiliteitservaring herdefinieert die verder gaat dan alleen vanaf punt A gaan naar punt B.

Gebruikers krijgen de kans om het Togg-ecosysteem beter te leren kennen via informatieve video's in het experience center, en kunnen de T10X bekijken en meer te weten komen over het Trugo-laadnetwerk en de laadervaring. In het centrum zullen ook digitale kunstwerken die de technologie en duurzaamheidsaanpak van Togg beschrijven, gebruikers ontmoeten. Naast het belevingscentrum Togg op een totale oppervlakte van 4400 vierkante meter worden in april aflever- en servicepunten ter beschikking gesteld aan gebruikers.

"Een uitgebreide ervaring wacht op onze gebruikers"

Togg CEO M. Gürcan Karakaş verklaarde dat ze het aantal experience centers in 2023 zullen verhogen tot 18, waarvan acht mobiele experience centers, en zei: “Als gebruikersgericht merk hechten we veel belang aan de contactpunten waar we komen samen met onze gebruikers. Tot op de dag van vandaag zijn we samengekomen met alle segmenten van de samenleving, van 7 tot 70, in ons ervaringscentrum in Istanbul Zorlu Center. We kijken ernaar uit om onze nieuwe gebruikers te ontmoeten in ons uitgebreide ervaringscentrum dat we nu hebben geopend in Ankara Söğütözü. We krijgen niet alleen ons experience center in Ankara, we openen in de nabije toekomst ook onze aflever- en servicepunten. We zullen ervaringscentra, service- en leveringspunten blijven openen in 7 regio's van ons land om onze gebruikers een snellere, effectievere en efficiëntere ervaring te bieden.”

Günceleme: 01/04/2023 14:00

Vergelijkbare advertenties