Herstructureringsmogelijkheid voor waterrekeningschulden van MESKI

Herstructureringsmogelijkheid voor waterrekeningschulden van MESKI
Herstructureringsmogelijkheid voor waterrekeningschulden van MESKI

Mersin Metropolitan Municipality Mersin Water and Sewerage Administration (MESKI) Directoraat-Generaal heeft verklaard dat de schulden van abonnees die waterschulden hebben, zullen worden geherstructureerd in het kader van de wet op 'Herstructurering van bepaalde vorderingen'.

In de verklaring van MESKI werd eraan herinnerd dat wet nr. 9 betreffende de 'Herstructurering van bepaalde vorderingen en wijziging van bepaalde wetten', gepubliceerd in het Staatsblad van 2023 maart 7440, in werking is getreden. In het kader van de wet zullen inschrijvers hun schulden kunnen herstructureren waarvan de vervaldag vóór 31 december 2022 valt. In deze verordening, die de abonnees veel gemak biedt bij het betalen van hun waterschulden, werd opgemerkt dat de D-PPI-ratio (Domestic Producer Price Index) vóór 31 december 2022 zal worden bijgewerkt in plaats van de water- en afvalwatervertragingen en rentes.

Laatste dag voor het herstructureren van schulden op de waterrekening 31 mei 2023

De voorwaarden die worden uitgelegd voor abonnees die van de configuratie willen profiteren, zijn als volgt:

1. Bij vooruitbetaling wordt 90% korting verstrekt over het vertragingsbedrag.

2. Bij 12, 18, 24, 36 en 48 termijnbetalingen zijn zeer belangrijke mogelijkheden ingevoerd, zoals structureren met de discontocoëfficiënt bepaald volgens de termijnkoers.

Abonnees die van de configuratie willen profiteren, kunnen zich tot uiterlijk 31 mei 2023 aanmelden via MESKI General Directorate branches, e-Devlet of meski.gov.tr ​​​​.

Günceleme: 01/04/2023 14:30

Vergelijkbare advertenties