Fenerbahce Kayserispor wedstrijd live zonder wachtwoord bekijk live uitzending A Spor FB KAYSERİ ZTK wedstrijd bekijk link

Fenerbahce Kayserispor live stream bekijk live stream A Spor FB KAYSERI ZTK wedstrijd bekijk link

Fans die de wedstrijd van Fenerbahce Kayserispor live willen zien om door te gaan naar de halve finale van de Ziraat Turkish Cup, zijn op zoek naar hoe ze de wedstrijd van Fenerbahce Kayserispor op tv-schermen en internet kunnen bekijken zonder gratis illegale live-uitzending in HD. Om de Fenerbahçe Kayserispor-wedstrijd live te bekijken, hoeft u niet te zoeken naar illegale kanalen zoals fanium24, selçuk sports, justin tv. De Fenerbahçe Kayserispor-wedstrijd wordt live uitgezonden vanuit ASPOR in HD-kwaliteit om 20:30 uur. Wanneer is de wedstrijd Fenerbahçe-Kayserispor, hoe laat, op welk kanaal? De antwoorden op de vragen, mogelijke 11's en pre-match details staan ​​in ons nieuws.

Fenerbahçe en Kayserispor delen hun troeven in de kwartfinale van de Turkse Landbouwbeker in het Ülker Stadion. Gisteren werd Galatasaray uitgeschakeld door Başakşehir. Fenerbahce wil ZTK Kayserispor verslaan en doorgaan naar de halve finale om ze hun nederlaag van Beşiktaş van het weekend te laten vergeten. De kwartfinales worden gespeeld volgens de single-elimination methode. De winnaar van de wedstrijd Fenerbahçe - Kayserispor neemt het in de halve finale op tegen Sivasspor.

Fenerbahce, dat het pijnlijke proces dat begon met de nederlaag van Beşiktaş onderbrak met het bezoek van president Ali Koç en Jorge Jesus, zoekt een uitweg in de Ziraat Turkish Cup. De nachtmerrie van de reuzen, Kayserispor is weer op zoek naar een verrassing. Voor de kritieke wedstrijd 'Wanneer is de wedstrijd Fenerbahce-Kayserispor, hoe laat, op welke zender? » 11 mogelijkheden en details zijn in ons nieuws.

Fenerbahçe ontvangt Kayserispor in de kwartfinales van de Turkse Landbouwbeker. Door met 4-2 te verliezen van Beşiktaş in de derby en achter Galatasaray te raken in de competitie, wil Canary troost vinden in de beker. De nachtmerrie van de reuzen, Kayserispor zal op een andere verrassing uit zijn. De kwartfinales worden gespeeld volgens de eliminatiemethode. De winnaar van de wedstrijd Fenerbahçe - Kayserispor speelt in de halve finale tegen Sivasspor.

De volharding van Jorge Jesus om de spellen met hoge moeilijkheidsgraden met drievoudige verdediging te spelen, ging ook door in de Beşiktaş-derby. Fenerbahce verloor opnieuw. De ervaren coach bereidt zich voor om een ​​stap terug te doen naar de viermansdefensie in het kritieke gevecht van Kayserispor. KadıköyDe verwachting is dat de Yellow-Navy Blues in de wedstrijd in de Beşiktaş-derby een uitwissel zullen doorvoeren. Met de terugkeer van de 2 verdedigers tegen Kayseri, verscheen de weg van de club weer voor Serdar Aziz. De ervaren coach zou vanavond Mert Hakan Yandaş en de teleurstellende Joao Pedro bij zich moeten hebben. Terwijl Zajc en İsmail naar verwachting op het middenveld zullen dienen, keert İrfan Can Kahveci om 11 uur terug.

Het lijkt erop dat ook de wens van de fans om Arda Güler in elke wedstrijd op het veld te zien zal uitkomen. Het jonge talent, de ster van de Beşiktaş-strijd, betreedt op 11-jarige leeftijd het veld in de Kayserispor-strijd. Het is ook mogelijk voor Jorge Jesus om Samuel af te snijden, Ferdi vanaf rechts te ontslaan en Alioski als linksback te spelen, maar met weinig geluk.

Het team dat door de ronde is gekomen, speelt tegen Sivasspor.

De winnaar van de wedstrijd Fenerbahçe-Kayserispor neemt het in de halve finale op tegen de winnaar van de wedstrijd Sivasspor-Gaziantep. Na de aardbeving van 6 februari trok Gaziantep zich echter terug uit alle toernooien. Daarom ging Yiğido automatisch door naar de halve finale. Het winnende team van de wedstrijd van vanavond neemt het op tegen de rood-witten. De heenwedstrijden van de halve finale worden gespeeld op 2, 3 of 4 mei. Het speelschema voor de returnwedstrijden is nog niet vastgesteld.

Kayserispor won de laatste wedstrijd

Beide ploegen deelden vorig seizoen hun troeven in de Turkse beker. Ronde van 16 wedstrijd Kadıköywerd ingespeeld. Hoewel Fenerbahçe van İsmail Kartal in de 45e minuut 21 schoten naar het kasteel van Kayserispor stuurde onder leiding van Hikmet Karaman, konden ze de netten niet luchten. Met de vrije trapgoal op het laatste moment van Ramazan Civelek van het Geel-Marineblauwe team was Kayseri het team dat met een grote verrassing het circuit passeerde.

Fenerbahce en Kayserispor stonden tot nu toe dertien keer tegenover elkaar in de Turkse Landbouwbeker. In de tot nu toe gespeelde wedstrijden tussen de twee teams heeft het geel-donkerblauwe team 13 keer gewonnen. Canary pakte een van deze overwinningen na strafschoppen. Waar 7 wedstrijden in een gelijkspel eindigden, won het geel-rode team er 3.

In de wedstrijden tussen de twee teams in de Turkse beker was Fenerbahçe de ploeg die 6 keer de tour won, terwijl Kayserispor zijn tegenstander één keer wist uit te schakelen. Geel-donkerblauwe en geel-rode teams streden ook 1 keer samen in de groepsfase om de beker. Terwijl Kayseri 2 van de 3 gespeelde wedstrijden in de poules won, eindigden 1 wedstrijden in een gelijkspel.

De vertegenwoordiger van Kayseri versloeg Fenerbahçe met 16-1 in de laatste 0 ronden van het afgelopen seizoen en ging door naar de volgende ronde.

Hoe bereikte Fenerbahçe de kwartfinales?

Fenerbahce, dat dit seizoen de Turkse beker vanaf de 5e ronde startte, versloeg Istanbulspor met 3-1. De Yellow-Navy Blues bereikten vervolgens de kwartfinales door Çaykur Rizespor met 16-2 te verslaan in de laatste 1 rondes.

Hoe bereikte Kayserispor de kwartfinales?

Kayserispor, dat vanaf de 3e ronde in de beker zat, versloeg Iğdır FK met 2-1, Sivas Belediyespor in de 4e ronde met 1-0, Gençlerbirliği met 5-2 in de 0e ronde en Antalyaspor met 16-2 in de 0e ronde in de finale rond. . Uitgeschakeld met .punten.

In de laatste 10 wedstrijden tussen Fenerbahçe en Kayserispor in de Super League en de Turkse beker won het geel-donkerblauwe team er 7 en het geel-rode team er 1.

Wanneer is de wedstrijd Fenerbahçe-Kayserispor, hoe laat, op welk kanaal?

De wedstrijd Fenerbahce-Kayserispor, die vanavond in het Ülker Stadium wordt gespeeld en om 20.30 uur begint, wordt live uitgezonden op A Spor. Live score follow-up en alle details van de wedstrijd, die zal worden beheerd door Volkan Bayarslan, zal in ons nieuws zijn.

Fenerbahce-Kayserispor waarschijnlijk 11s:

Fenerbahçe: Altay, Samuel (Alioski), Samet, Szalai, Ferdi, İsmail, Zajc, İrfan Can, Arda, Rossi, Valencia

Kayserispor: Bilal, Gokhan, Kolovetsios, Arif, Carole, Mensah, Ackah, Cardoso, Kemen, Mane, Thiam

Fenerbahce 3-1 Kayserispor wedstrijd live vertelling wat is de wedstrijdscore?

8' Emre Mor maakte de stelling af met een duidelijk schot op de pass van Valencia.

Na het doelpunt van 9 'werden stemmen "ontslag van het management" gehoord vanaf de tribunes van Fenerbahçe.

18' Kolovetsios raakte de bal goed uit de hoekschop en scoorde met een kopbal. Kolovetsios scoorde 3 van zijn 2 doelpunten in zijn Turkse carrière tegen Fenerbahçe.

30' Kayserispor'da Emrah Başsan verving Mane.

36' Serdar Dursun miste nipt het doel met zijn schot vanaf de rechterdiagonaal van het strafschopgebied.

42' Emre Mor maakte de stelling af met een doelpunt na een pass op de muur met Serdar Dursun.

59' Serdar Dursun evalueerde de grote fout van doelman Cenk Gönen en scoorde.

60' Na het 3e doelpunt klonk er gejuich van de tribunes "ontslag management".

63' Fenerbahce floot toen Arao en İrfan Can Kahveci in de wedstrijd kwamen.

72' Jorge Jesus reageerde door zijn handen te openen tegen de tribunes van Fenerbahce, die reageerde toen de bal bij Arao kwam.

78' Arda Güler deed mee in plaats van Enner Valencia in Fenerbahce. Terwijl enkele tribunes Valencia aan het fluiten waren; Sommigen applaudisseerden.