Het werk aan BELPA Ice Skating Facility gaat op volle toeren door

Het werk bij BELPA Ice Skating Facility gaat op volle toeren door
Het werk aan BELPA Ice Skating Facility gaat op volle toeren door

De renovatiewerkzaamheden gaan in volle vaart door in de Belpa Ice Skating Facility, die de gemeente Ankara in ongezonde omstandigheden heeft overgenomen van het ministerie van Jeugd en Sport. De versterkingswerken zijn begonnen bij de faciliteit, waar de ontmanteling is voltooid.

De grootstedelijke gemeente van Ankara zet haar onderhouds-, reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan de Belpa Ice Skating Facility, die het symbool van de hoofdstad is geworden, zonder vertraging voort.

VERSTERKING WERKT OP EINDSNELHEID

De teams van de grootstedelijke gemeente van Ankara, die actie ondernamen na een uitgebreide renovatie en versterking van het werkbesluit als resultaat van de onderzoeken die werden uitgevoerd in de faciliteit, die werd overgenomen van het ministerie van Jeugd en Sport in ongezonde omstandigheden zoals vuil en roest, voltooiden de ontmantelingsproces. Het streven is om de werken in 2023 af te ronden in de installatie, waar de versterkingswerken zijn gestart.

In het kader van de werken die worden uitgevoerd door PORTAŞ, een van de dochterondernemingen van de Metropolitan Municipality, zullen de ijsbaan en de beschermende panelen in de faciliteit worden vervangen en in overeenstemming worden gebracht met internationale normen. De Metropolitan Municipality, die de bestaande fitnesszalen, kleedkamers en natte ruimtes zal vernieuwen, zal na de aanbesteding ook een verbindingsweg aanleggen tussen Adnan Ötüken Park en de faciliteit.

EEN NIEUWE PLEK WAAR IEDEREEN KAN KUNNEN VERDIENEN, van 7 tot 70

De grootstedelijke gemeente van Ankara, die de volledige infrastructuurlijn van de faciliteit volledig zal vernieuwen, heeft tot doel een andere faciliteit naar Ankara te brengen, waar alle inwoners van de hoofdstad van 7 tot 70 tijd kunnen doorbrengen met hun families, met de tentoonstellingshal, open bibliotheek en cafetaria om te zijn gebouwd binnen het voorzieningengebied.

Günceleme: 01/04/2023 14:37

Vergelijkbare advertenties