Bekijk de wedstrijd van Fatih Karagümrük Fenerbahce live Bekijk FKGK Fb live link

Selcuk Sports Bekijk de wedstrijd van Fatih Karagumruk Fenerbahce live Bekijk FKGK Fb live stream Bein Sport-link

Fatih Karagümrük treft Fenerbahçe in de laatste wedstrijd van de 28e week van de Spor Toto Super League. Fenerbahçe moet deze wedstrijd winnen na verlies van Beşiktaş Fans die de wedstrijd van Karagümrük Fenerbahçe live willen zien, zoeken naar hoe ze de FKGK Fb-wedstrijd live gratis kunnen bekijken. Selcuk Sports Kijk live naar de wedstrijd van Karagümrük Fenerbahce Bein Sports 1 zonder wachtwoord Kijk live op Justin TV Donmadan Taraftarium24 Netspor FKGK Fb illegale link. Wanneer wordt de wedstrijd Karagümrük Fenerbahce live uitgezonden?

Kijk live naar de wedstrijd van Selcuk Sports Karagümrük Fenerbahce

Fenerbahce zal te gast zijn bij Fatih Karagümrük in de week dat kopman Galatasaray MR is. Het team van Andrea Pirlo is al 11 competitieduels ongeslagen. Met Jorge Jesus kon Fenerbahce het puntenverlies niet meer aan. Wanneer is de wedstrijd Fatih Karagümrük-Fenerbahçe, hoe laat is het, op welk kanaal? De antwoorden op de vragen, mogelijk 11's en 90 minuten voordat de details in ons nieuws komen.

Selcuk Spor TV Karagumruk Fenerbahce kijk naar de wedstrijd

Fenerbahçe is in de 28e week van de Super League te gast bij Fatih Karagümrük. bij derby's KadıköyNa verlies van Beşiktaş met 4-2 in . Het team van Jorge Jesus kan zich geen puntenverlies veroorloven. Fatih Karagümrük, onder leiding van Andrea Pirlo, heeft al 11 wedstrijden niet verloren in de competitie. De Red Blacks streven ernaar hun sterke tegenstander met lege handen naar huis te sturen en hun reis voort te zetten.

Tarraftarium24 Karagumruk Fenerbahce live wedstrijdhorloge

Mert Hakan Yandaş bij de Yellow-Navy Blues is vanavond geschorst vanwege een gele kaart die hij vorige week zag in de derby van Beşiktaş. Naast Lincoln die een operatie ondergingen, zullen Luan Peres en Michy Batshuayi, die hun individuele training voortzetten, en Jayden Oosterwolde en Joshua King, die nog steeds geblesseerd zijn, niet kunnen spelen in de Black Customs-wedstrijd.

Een van de grootste zorgen is dat veel namen naar het strafschopgebied komen voor de wedstrijd Karagümrük in Fenerbahçe. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia en Osayi-Samuel zijn geschorst als ze vanavond een gele kaart krijgen. In zo'n geval met Ankaragücü KadıköyZe kunnen niet deelnemen aan de volgende wedstrijd waarin ze spelen.

justin TV Karagumruk Fenerbahce bekijk de wedstrijd livelink

Fenerbahce was een van de teams die set-games het meest effectief gebruikte in de eerste seizoenshelft. De laatste weken ziet hij er niet zo goed uit. Spelhervattingen kunnen echter een belangrijke rol spelen in dit spel. Karagümrük scoorde op deze manier 52 van de 16 doelpunten. Bij Fenerbahçe is dit aantal 9. Aan de andere kant schaamt de lokale ploeg zich te veel om de spelhervattingen te verdedigen. Pirlo-studenten zagen 47 van de 15 goals gescoord na spelhervattingen in hun netten. Fenerbahce kreeg op deze manier slechts 9 doelpunten tegen.

De Italiaanse voetballer Davide Biraschi krijgt een rode kaart in Fatih Karagümrük. Biraschi werd met een rode kaart uit de wedstrijd gestuurd nadat hij vorige week twee gele kaarten kreeg in de laatste minuten van de uitwedstrijd tegen Istanbulspor. De 28-jarige voetballer zal niet bij zijn team zijn in de wedstrijd van Fenerbahce.

Karagümrük Fenerbahce Hoe laat wordt de wedstrijd live uitgezonden?

De wedstrijd, die vanavond in het Atatürk Olympisch Stadion wordt gespeeld en om 20.30 uur begint, wordt live uitgezonden op beIN Sports 1. De live score follow-up van de 90 minuten, geregisseerd door Abdulkadir Bitigen, komt in ons nieuws.

Fatih Karagümrük Fenerbahce waarschijnlijk 11s:

Fatih Karagumruk: Batuhan, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Bertolacci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne

Fenerbahce: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Emre Mor, Arda (Rossi), Serdar Dursun, Valencia

Karagümrük 1-2 Fenerbahçe live commentaar van de wedstrijd

2' Emre Mor voelde het doelpunt van buiten het strafschopgebied. Schot ging op doelman Batuhan.

4' Arao trapte de bal in het net, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens een overtreding.

12' Enner Valencia kon Batuhan niet passeren in de positie tegenover de doelman. Na afloop van de stand werd de buitenspelvlag gehesen.

24' Fatih Karagümrük kwam op voorsprong met 1-0 door het doelpunt van Ozdoev. Ozdoev maakte de positie af nadat Altay het schot van buiten het strafschopgebied terugkaatste. Magomed Ozdoev gooide de netten uit tijdens de eerste balontmoeting van Fatih Karagümrük in het strafschopgebied van Fenerbahçe.

42' Ferdi Kadıoğlu krijgt een gele kaart en is geschorst in de wedstrijd tegen Ankaragücü.

44' Fabio Borini schoot van buiten het strafschopgebied nadat hij zijn weg had vrijgemaakt, maar de bal ging op een andere manier terug.

50' Altay Bayındır stond Colley niet toe te scoren in de tegenoverliggende positie.

51' Miha Zajc maakte van ver een comeback en scoorde een fantastisch doelpunt.

56' Borini miste het doel in schuine positie.

57' Arda en Rossi kwamen in de wedstrijd in plaats van İrfan Can en Emre.

63' De spelers van Fenerbahce wachtten op een penalty. Na de VAR-review werd besloten om door te gaan.

71' Arda Güler schoot hard raak, Joao Pedro schoot de bal terug van doelman auta