Fantarium24 Besiktas Giresunspor live kijken match Justin TV Passwordless Selcuk Sports Bjk Giresun live kijken link

Bekijk Fantarium Besiktas Giresunspor live stream, bekijk Sifresiz Selcuk Sports Bjk Giresun live link

Leider Beşiktaş neemt het op het veld op tegen Giresunspor in de 28e week van de Spor Toto Super League. Giresunspor heeft de overhand in de wedstrijden die Beşiktaş de afgelopen jaren met Giresunspor speelde in de Super League. Fans die de wedstrijd van Beşiktaş Giresunspor live willen zien, zijn op zoek naar hoe ze de wedstrijd van BJK Giresun gratis live kunnen bekijken. Selcuk Sports Besiktas Giresunspor bekijk live wedstrijd Bein Sports 1 Justin TV Freeze Fantarium24 Netspor Bjk Giresun live bekijk illegale link. Wanneer wordt de wedstrijd van Beşiktaş Giresunspor live uitgezonden?

Selcuk Sports Besiktas Giresunspor om de wedstrijd live te volgen

KadıköyBeşiktaş, dat de balans van de competitie veranderde door Fenerbahçe in Turkije omver te werpen, ontvangt Giresunspor om zijn winning streak op te voeren naar 5 wedstrijden. Wanneer is de wedstrijd Beşiktaş-Giresunspor, hoe laat, op welk kanaal? Antwoorden op vragen, mogelijke 11's en pre-match details staan ​​in ons nieuws. KadıköyBeşiktaş, dat Fenerbahçe met 4-2 versloeg en het moreel een boost gaf, ontvangt Giresunspor in de 28e week van de Super League. Şenol Güneş-studenten rekenen erop om voor de tweede keer dit seizoen een reeks van 5 wedstrijden te winnen door de vertegenwoordiger van de Zwarte Zee te verslaan. Met het effect van de overwinning van Fenerbahçe wordt van de fans verwacht dat ze vanavond het stadion helemaal vullen.

Tarraftarium24 Besiktas Giresunspor live wedstrijdhorloge

Beşiktaş en Giresunspor staan ​​tegenover elkaar in het Vodafone Park Stadium in de 28e week van de Spor Toto Super League. Scheidsrechter Atilla Karaoğlan zal fluiten in het gevecht tussen de twee teams dat om 20.30 uur begint. Ceyhun Sesigüzel en Abdullah Bora zullen de assistenten van Karaoğlan zijn. Sarper Barış Saka zal de 4e scheidsrechter van de wedstrijd zijn, terwijl Özgür Yankaya tijdens de wedstrijd op de VAR-stoel zal zitten. Volkan Bayarslan en Süleyman Özay zullen Yankaya vergezellen in AVAR.

justin TV Besiktas Giresunspor bekijk de wedstrijd livelink

De Kameroenese Black and White-ster Vincent Aboubakar had een trage start van zijn derde termijn bij Black Eagle. De ervaren spits, die in de eerste 4 matchen zweeg, drukte zijn stempel op de laatste 4 matchen. De succesvolle speler, die zijn kwaliteit liet zien met 4 goals tegen Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor en Fenerbahçe, is van plan vanavond een doelpunt te maken tegen Giresunspor.

Bekijk de wedstrijd van Besiktas Giresunspor op Selcuk Spor TV.

Voortzetting van zijn effectieve optreden in het teamwerk dat de hele week wordt uitgevoerd, heeft de naam tot doel zowel de overwinning voor zijn team te brengen als het aantal punten op rij te verhogen tot 5 met de doelpunten die hij vandaag zal scoren. Coach Şenol Güneş heeft veel vertrouwen in Aboubakar voor de wedstrijd van vanavond… De ervaren coach zal in de aanval spelen; episch gevecht

Beşiktaş Giresunspor Hoe laat wordt de wedstrijd live uitgezonden?

De wedstrijd Beşiktaş-Giresunspor, die vanavond in Vodafone Park wordt gespeeld en om 20.30 uur begint, wordt live uitgezonden op beIN Sports 1. De live score follow-up van de 90 minuten, geregisseerd door Atilla Karaoğlan, komt in ons nieuws.

Beşiktaş-Giresunspor waarschijnlijk 11s:

Beşiktaş: Mert, Onur, Saiss (Necip), Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Cenk, Aboubakar

Giresunspor: Ferhat, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Borja, Mejia, Gorkem, Mert, Savicevic, Bajic

Beşiktaş 2-1 Giresunspor live commentaar van de wedstrijd

3' Cenk Tosun kopte goed in het hoofd, maar doelman Ferhat domineerde de bal die op hem viel gemakkelijk.

5' Door het doelpunt van Nathan Redmond kreeg Ferhat de bal weer onder controle.

10' Er is spanning tussen Alexis Perez en Vincent Aboubakar. Aboubakar reageerde op de tussenkomst van Perez. De spanning liep niet op door tussenkomst van andere spelers.

13' Mooie aanval van Redmond, Cenk Tosun schoot hard, maar de bal ging van boven weg.

21' Rijad Bajic scoort voor Giresunspor. Bajic, die de bal in het strafschopgebied tegenkwam, wist Mert Günok te achtervolgen.

23' Vincent Aboubakar schiet uit een prima positie, maar hij kan niet winnen van Ferhat Kaplan.

30' Cenk Tosun stuit op de doelman die ver achter de verdediging staat. Giresunspor-doelman Ferhat Kaplan verrichtte twee reddingen vanaf de koppositie in 8 minuten.

34' De geblesseerde Cenk Tosun kon het duel niet voortzetten. Hij werd vervangen door Gedson Fernandes.

37' Beşiktaş won een strafschop. Alexis Perez greep in bij de bal die Salih wilde vullen.

39' Vincent Aboubakar schoot met de doelman vanaf de strafschopstip in verschillende hoeken.

42' Rachid Ghezzal ontmoet de bal.

45+1' Giresunspor-speler Alper kopstoot een vrije positie met de ingestelde bal, maar de bal ging slecht.

45+2' Kuwas krijgt een gele kaart na sterk protest.

45+5' Aboubakar schiet via de rechterdiagonaal over het net. Kameroenese spits stond voor Alexis Perez in Giresunspor en genoot van het doelpunt. In het begin van de wedstrijd was er spanning tussen de twee spelers.

Bekijk de wedstrijd van Selçuk Sports Beşiktaş Giresunspor live Taraftarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Free Bein Sports Bjk Giresun bekijk de wedstrijd van selcukspor Bekijk de wedstrijd van Beşiktaş Giresun Bekijk de wedstrijd van Besiktas live Bekijk de wedstrijd van Besiktas illegal Justin tv Besiktas Giresun fansium24 twitter login Gratis Bjk Watch Giresun bekijk de wedstrijd van Bein Sports Bjk Giresun Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Giresun unencrypted watch jestyayin Donmadan Beşiktaş Giresunspor live watch Netspor Bjk Giresun match Beşiktaş Giresunspor bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor live tv kijken

Tarraftarium24 Besiktas Giresunspor Bekijk Live Match, bekijk gratis gratis lekken, bekijk Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free Match Bekijk Fantarium24 Beşiktaş Giresunspor live-wedstrijden, bekijk gratis gratis lekken, kijk Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis wedstrijden