Selçuk Sports Beşiktaş Galatasaray match live kijken Justin TV wachtwoord gratis Bein Sport Fantarium24 Bjk Gs live kijken link

Selcuk Sports Besiktas Galatasaray live kijken Justin TV wachtwoord gratis Bein Sport Fans Bjk Gs live kijken link ()

Leider Galatsaray neemt het op tegen Beşiktaş in de 32e week van de Spor Toto Super League. De resterende weken zullen goed zijn voor het team dat de wedstrijd heeft gewonnen, wat een noodlottige derby zal worden voor Beşiktaş en Galatasaray. Fans die de wedstrijd Beşiktaş-Galatasaray live willen zien, zijn op zoek naar hoe ze de wedstrijd van BJK Gs gratis live kunnen bekijken. Selcuk Sports Bekijk de wedstrijd van Beşiktaş Galatasaray live Bekijk de wedstrijd Bein Sports 1 Justin TV Frozen Bekijk de wedstrijd live op Taraftarium24 Selçuk Sports Beşiktaş Galatasaray Bekijk de wedstrijd Live op Fantasy24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Bein Sports Bjk Gs bekijk live selcukspor tv bekijk de wedstrijd Besiktas GS Bekijk de wedstrijd live Besiktas illegaal Justin tv Beşiktaş Gs fansium24 twitter login Bekijk Bjk Gs gratis Bekijk de locatie tv jestbroadcast Besiktas Galatasaray wedstrijd Bekijk Netspor Bjk Gs live lek link. Wanneer wordt de wedstrijd Beşiktaş Galatasaray live uitgezonden?

Selcuk Sports Besiktas Galatasaray live kijken

De 32e week van Spor Toto Super League ging voorbij met verbazingwekkende derby-opwinding. Beşiktaş verwelkomt de leider van het kampioenschap, het gele en rode team, thuis. Beşiktaş' sterren Dele Alli, Rachid Ghezzal en Tayyip Talha Sanuç zullen niet kunnen spelen in de wedstrijd waar Ali Şansalan zal fluiten. Leider Galatasaray ontbreekt niet. In de week dat Fenerbahçe won, moet Galatasaray de wedstrijd winnen om het puntenverschil vast te houden. Beşiktaş zal op zoek gaan naar een overwinning om in de toprace te blijven. Een paar minuten voor de wedstrijd vragen we ons af wat het zendtijdstip, de zender en de mogelijke 11 van de wedstrijd is. Hoe laat is de wedstrijd Beşiktaş-Galatasaray, op welk kanaal?

Selcuk Spor TV Besiktas Galatasaray kijk naar de wedstrijd

De spanning gaat door in de Spor Toto Super League. In de wedstrijd van 32 weken staan ​​Beşiktaş en Galatasaray tegenover elkaar. Alle details over de wedstrijd zijn nieuwsgierig. Dus, wanneer wordt de wedstrijd Beşiktaş – Galatasaray live uitgezonden, op welk tijdstip en op welk kanaal?
Okan Buruk, de coach van de geel-rode ploeg, gaat zonder problemen naar de derby van Beşiktaş. Terwijl alle geblesseerde spelers in het geel-rode team herstelden, was er geen geschorste speler en ontbrak er geen naam met de gratie van Gomis. Okan Buruk zal tegen Beşiktaş kunnen profiteren van de hele ploeg.

Tarraftarium24 Besiktas Galatasaray live wedstrijdhorloge

GEEL-ROOD TEAM IN VORM

Galatasaray, dat in de 31e week van de Super League met 3-3 gelijk speelde met Fatih Karagümrük, zette het puntenverschil voort nadat Fenerbahçe in eigen huis ook gelijk speelde met Istanbulspor. In de laatste 19 Super League-wedstrijden; Met 17 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verlies gaat Galatasaray met moraal naar de Beşiktaş derby.

justin TV Besiktas Galatasaray bekijk de wedstrijd livelink

Een van de belangrijkste wapens van Kartal tegen Galatasaray zal de Engelse voetballer Nathan Redmond zijn, die rechtstreeks heeft bijgedragen aan 12 van de laatste 7 goals van Beşiktaş in de Super League. Redmond scoorde 22 doelpunten en gaf 5 assists in 5 competitiewedstrijden in een zwart-witte trui. De 1306-jarige voetballer, die in totaal 29 minuten op het veld bleef staan, kreeg 5 gele kaarten. Opvallend met zijn optreden, vooral na het spelen in de derby van Fenerbahçe, zal de ster bij afwezigheid van Rachid Ghezzal een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie.

Beşiktaş Galatasaray Hoe laat wordt de wedstrijd live uitgezonden?

Deze wordt vanavond gespeeld in Vodafone Park en begint om 19.00 uur. rayhaber De wedstrijd Beşiktaş-Galatasaray wordt live uitgezonden op beIN Sports 1. De live score follow-up van de 90 minuten, geregisseerd door Ali Şansalan, komt in ons nieuws.

Wedstrijd Besiktas-Galatasaray mogelijk 11

Beschrijving: Mert, Rosier, Sais, Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim, Adekugbe (Dubois), Torreira, Oliveira, Rashica (vrede), Mertens, Kerem, Icardi

Beşiktaş 2-1 live commentaar van de wedstrijd

69' Abdülkerim wilde op het hoofd slaan, maar Colley reageerde. De buitenspelvlag hangt na de stelling in de lucht.

68' Romain Saiss van Beşiktaş kreeg een gele kaart na zijn tussenkomst tegen Kerem.

67' Zaniolo, die de bal op het middenveld tegenkwam, bleef door tussenkomst van Salih Uçan op de grond. Beslissingsfout.

66' Aboubakar, die in Beşiktaş achter de verdediging hing, stond oog in oog met de doelman, maar de buitenspelvlag hing in de lucht.

65' Abdulkerim wilde Rashica zien, die zich achter de verdediging bewoog. De bal ging meteen.

63' Gedson Fernandes schoof op op het middenveld en gaf het aan Cenk aan zijn linkerkant. Rosier stond midden op de achterpaal van Cenk buitenspel.

62' Midtsjö verving Oliveira en Zaniolo verving Mertens in Galatasaray.

60' Amir Hadziahmetovic scoorde zijn eerste doelpunt tegen Galatasaray in zijn Super League-carrière met Beşiktaş-trui.

59' Amir Hadziahmetovic, die de bal ving door een fout van Sergio Oliveira, schoot de bal met zijn gezicht naar het net.

58' DOEL | Amir Hadziahmetovic scoorde het doelpunt dat Beşiktaş op voorsprong zette.

45' De eerste speelhelft zit erop.

45 Minstens 6 minuten tot het einde van de eerste helft.

43' Rosier, die de bal op de rechtervleugel tegenkwam, ging via de zijpaal naar Cenk.

42' Gedson Fernandes blijft dit keer op het middenveld op de grond door tussenkomst van Rashica. Beşiktaş-spelers wachten op kaarten.

41' Salih Uçan geeft een lange pass naar Vincent Aboubakar in het strafschopgebied. Torreira geeft doelman Muslera een kopstoot.

40' Romain Saiss, die voor deze wedstrijd slechts 1 doelpunt maakte, assisteerde ook bij de Galatasaray-derby die in de eerste seizoenshelft werd gespeeld.

Op 39 blijft Gedson Fernandes op de grond, dit keer met Torreira tussenbeide. Gebrek aan besluit.

38' De wedstrijd lag even stil vanwege de blessure van Salih Uçan op het middenveld.

37' Romain Saiss scoorde zijn eerste officiële doelpunt tegen Galatasaray voor Beşiktaş.

36 Saiss, vrij op een hoekschop van Arthur Masuaku, schiet de bal met een soepele slag in de netten.

DOELPUNT 35′ | Saiss registreert het aantal remises voor Beşiktaş.

30' Beşiktaş naderde het doel! Nadat Redmond zijn hoofd van rechts raakte, ging de kopbal van Cenk Tosun rakelings over.

DOELPUNT 20′ | Icardi redde het doelpunt dat Galatasaray op voorsprong zette in de derby.

11 Galatasaray kwam effectief. In het midden van Rashica, die vanaf rechts diagonaal het strafschopgebied binnenkwam, greep de verdediging in voor Icardi.

10' Kerem, die de bal op de linkervleugel vindt, gaat naar de lijn en gaat naar het midden. Rosier blokkeerde de bal.

9' Salih Uçan, die de bal van Oliveira op de linkervleugel redde, wilde Rosier op de rechtervleugel zien, maar Mertens greep in.

7' Beşiktaş komt uit de rechterkant. Torreira blokkeerde het middenveld dat Redmond wilde maken op de achterpaal en kwam de bal in de rechterhoek tegen.

6' Rosier vond de bal op de rechtervleugel en probeerde aan te vallen, maar kon de bal niet op het veld houden. Tac, Galatasaray.

5' Adekugbe wilde vanaf de linkerflank aanvallen, maar Rosier stak zijn lichaam naar binnen en schoot de bal van buitenaf binnen.

4' Fernando Muslera probeerde een lange pass naar Mauro Icardi te sturen. Colley kopt de bal in de inworp.

3' Masuaku, die hem met een pass van Salih op de linkervleugel in het spel wilde brengen, liet Rashica los, die de bal probeerde te controleren. Gebrek aan besluit.

2' Vincent Aboubakar, die aan het begin van de wedstrijd in een luchtbalgevecht verwikkeld raakte met Nelsson, raakte geblesseerd maar kan de wedstrijd voortzetten.

1' Eerste fluitsignaal.

Selcuk Sports Bekijk Beşiktaş Galatasaray-wedstrijd live Fantarium24 Justin Tv Jest-uitzending Kralbozguncu Bein Sports Bjk Gs-wedstrijd zonder code Bekijk selcukspor tv live Bekijk Beşiktaş Gs-wedstrijd Bekijk live Besiktas-wedstrijd zonder wachtwoord Justin tv Beşiktaş Gs fanium24 twitter login Bekijk gratis Bjk Gs-locatie tv-jest-uitzending Beşiktaş Galatasaray wedstrijd kijken Bjk Gs Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Gs gratis live kijken jestyayim Bekijk Beşiktaş Galatasaray zonder bevriezing Bekijk de wedstrijd Netspor Bjk Gs bekijk de wedstrijd Beşiktaş Galatasaray bein sport hd Justin tv Cbs Sport bekijk Selçukspor tv live

Tarraftarium24 Besiktas Galatasaray Bekijk Live Match, bekijk gratis gratis lekken, bekijk Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free Match Bekijk Fantarium24 Beşiktaş Galatasaray live-wedstrijd, bekijk gratis gratis lekken, kijk Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis wedstrijden