Bekijk Galatasaray Başakşehir live, gratis live uitzending A Spor GS IBFK ZTK match watch link

Bekijk de wedstrijd van Galatasaray Basaksehir live, duidelijke live uitzending A Spor GS IBFK ZTK bekijk de wedstrijdlink

Fans die de wedstrijd van Galatasaray Başakşehir live willen zien om door te gaan naar de halve finales van de Ziraat Turkish Cup, zoeken naar hoe ze de Galatasaray Başakşehir-wedstrijd live op tv-schermen en internet kunnen bekijken zonder ongecodeerde illegale HD-live-uitzending gratis bevriezen. Om de Galatasaray Başakşehir-wedstrijd live te bekijken, hoef je niet te zoeken naar illegale kanalen zoals fansium24, selçuk sports, justin tv.De Galatasaray Başakşehir-wedstrijd wordt live uitgezonden in HD-kwaliteit van ASPOR om 20:30 uur. Wanneer is de wedstrijd Galatasaray-Basaksehir, hoe laat, op welk kanaal? De antwoorden op de vragen, mogelijke 11's en pre-match details staan ​​in ons nieuws.

Galatasaray en Başakşehir zullen hun troefkaart delen in Nef Stadium in de kwartfinale van de Turkse Landbouwbeker. Na de onvergetelijke wedstrijd die Cim Bom met 7-0 won, staan ​​beide ploegen voor het eerst in de competitie tegenover elkaar. Fans van Galatasaray toonden grote belangstelling voor de wedstrijd, de verwachting is dat bijna alle tribunes vol zullen zijn. Naar schatting zullen de twee teams vanaf het begin van de finale op het veld staan ​​met bijna de ideale 11 vierkanten in de strijd. In deze ronde, die wordt gespeeld volgens de eliminatiemethode van één wedstrijd, is de winnaar van het gevecht de tegenstander van Ankaragücü in de halve finale.

De coach van Aslan, Okan Buruk, die eerder de Turkse beker won terwijl hij Aksihar coachte, is van plan zijn weg zonder ongelukken voort te zetten, gericht op het dubbele kampioenschap. Emre Belözoğlu daarentegen wil de herkansing met 7-0 pakken, zowel om zijn stress te verlichten als om door te gaan naar het einde in lijn met het eerste bekerdoelpunt in zijn coachingcarrière.

Okan Buruk en Emre Belözoğlu, die hun hele voetbalcarrière samen in Galatasaray en Inter liepen, werden ooit rivalen in hun coachingcarrière. Buruk won het zware duel van dit seizoen in de eerste helft van de Super League.

Başakşehir won in het seizoen 2016-17

Galatasaray en Başakşehir hebben tot nu toe één keer deelgenomen aan de Turkse Landbouwbeker. De twee teams stonden tegenover elkaar in de laatste 2016 van het seizoen 2017-16 in de beker. In het gevecht gespeeld volgens de single match methode won het Oranje-Marineblauw team de wedstrijd met 2-1 en werd het team dat door de ronde kwam.

Zaniolo, die een belangrijke rol speelde bij het winnen van 2 punten door 1 doelpunt te maken in 6 wedstrijden in Nef Stadium, bereidt zich voor om voor het eerst in de bekerstrijd van vandaag in de top 11 te eindigen.

Hoe bereikte Galatasaray de kwartfinales?

Galatasaray begon de Turkse beker dit seizoen in de 3e ronde en versloeg Kastamonuspor met 7-0. Later schakelde SarıKırmızılılar Ofspor met 4-2 uit in de 1e ronde, Ankara Keçiörengücü met 5-1 in de 0e ronde en Alanyaspor in de 16e ronde en bereikte de kwartfinales.

Hoe bereikte Başakşehir de kwartfinales?

Başakşehir daarentegen bereikte de kwartfinales door Göztepe met 5-3 uit te schakelen in de 1e ronde en Karagümrük op strafschoppen in de laatste 16 ronden.

Wanneer is de wedstrijd Galatasaray-Basaksehir, hoe laat, op welk kanaal?

De wedstrijd Galatasaray-Basaksehir, die vanavond in het Nef Stadium wordt gespeeld en om 20.30 uur begint, wordt live uitgezonden op A Spor. De live score-opvolging van de wedstrijd, die zal worden beheerd door Kadir Sağlam, zal in ons nieuws zijn.

Galatasaray-Basaksehir waarschijnlijk 11s:

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdulkerim, Kazımcan, Torreira, Midtsjö, Zaniolo, Mertens, Kerem, Icardi

Esenyurt: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Aleksic, Berkay, Szysz, Figueiredo, Serdar

Wat is de livecommentaar wedstrijdscore van de Galatasaray 2-3 Basaksehir-wedstrijd?

Het doelpunt van Galatasaray met Kerem Aktürkoğlu in de 5e minuut werd geannuleerd als gevolg van de VAR-review.

Başakşehir kwam met 12-1 op voorsprong door een doelpunt van Patryk Szysz in de 0e minuut.

Mahmut Tekdemir kreeg in de 16e minuut een gele kaart in Başakşehir.

In de 20e minuut maakte Galatasaray de 1-1 gelijk door het doelpunt van Kaan Ayhan.

In de 30e minuut nam Başakşehir de leiding met 2-1 door het doelpunt van Aleksic.

In de 38e minuut zag technisch directeur Emre Belözoğlu van Başakşehir een rode kaart.

In de 40e minuut maakte Galatasaray de 2-2 gelijk door een doelpunt van Dries Mertens.

40. Doelpunt afgekeurd (score 1-2)