Civil Valley Life Project Rising in Altınordu

Civil Valley Life-project Rising in Altinordu
Civil Valley Life Project Rising in Altınordu

De Metropolitan Municipality, die verschillende investeringsprojecten heeft uitgevoerd om van Ordu een moderne, aantrekkelijke en leefbare stad te maken, realiseert woningbouwprojecten in het district Altınordu.

Naast het Park Melet-project, waaraan wordt gewerkt in het Melet-bekken door de dochteronderneming van Ordu Metropolitan Municipality, ORKENT AŞ, verrijst het Civil Valley Life Project, dat de wijk aantrekkelijker zal maken, op de nieuwe locatie van het busstation.

HET GEEFT EEN BEANTWOORD AAN DE HUISVESTING VAN DE STAD

2 minuten naar het busstation, 1 minuut naar de ringweg, 10 minuten naar de zee, 10 minuten naar het stadscentrum, 500 meter naar de weg Sivas-Ulubey en grenzend aan het botanische park, Civil Valley Life Project is veilig, modern en is het middelpunt van de aandacht geworden met zijn vele functies in Ordu. zal dienovereenkomstig reageren.

In het project, dat zal bestaan ​​uit 2 blokken met open voorgevel, komen 2+1 en 3+1 flattypes, komen een parkeerplaats, speeltuin, sportterreinen, overkapping, sportruimte, personeelskantoor, magazijn en vergaderzaal ruimte voor elk appartement.

Civil Valley Life-project Rising in Altinordu

RAMADAN SPECIALE CAMPAGNE

Het project, waarvan de ruwe bouwwerkzaamheden worden voortgezet, maakt de burgers huiseigenaren zonder banken, leningen, rente, borgstellers, tussentijdse betalingen, onderpand, hypotheken te zoeken.

In het project, waarmee burgers gemakkelijk een huis kunnen bezitten met 30% contant geld en 24 maanden renteloze afbetalingen voor de maand Ramadan, wordt 10% korting geboden voor contante betalingen.

Wie van de actie wil profiteren, moet zich tot 30 april 2023 aanmelden. Burgers kunnen 0452 888 40 88 bellen voor de nodige informatie.

Günceleme: 01/04/2023 14:49

Vergelijkbare advertenties