Bayraktar Akıncı met zijn UAV-230 rakethits met volledige nauwkeurigheid vanaf 140 km

Bayraktar Akinci UAV Raket Treffers met precies van Km
Bayraktar Akıncı met zijn UAV-230 rakethits met volledige nauwkeurigheid vanaf 140 km

Bayraktar AKINCI TİHA sloeg een precieze treffer vanaf 230 kilometer in het testvuur dat het uitvoerde met de nationaal ontwikkelde İHA-140-raket, die voor het eerst vanuit een vliegtuig werd gelanceerd.

Binnen de reikwijdte van het Bayraktar AKINCI-project, uitgevoerd onder leiding van het voorzitterschap van de defensie-industrie, wordt de integratie van lokaal geproduceerde nieuwe munitie en systemen in Bayraktar AKINCI TİHA, dat nationaal en oorspronkelijk door Baykar is ontwikkeld, met succes voortgezet.

HIT IN FULL HIT

Het testvuur van de IHA-230-raket, Turkije's eerste lucht-grond supersonische raket ontwikkeld door Roketsan, op vrijdag 31 maart 2023, werd met succes voltooid. Bayraktar AKINCI, die vertrok vanaf het AKINCI Flight Training and Test Center in het Çorlu-district van Tekirdağ, ging naar Sinop om een ​​brandtest op lange afstand uit te voeren. De door de KKS/ANS geleide UAV-230-raket, afgevuurd door Bayraktar AKINCI in de Sinop Shooting Range, raakte het punt 140 kilometer verderop aan de Zwarte Zee met een voltreffer.

BEPALING VERHOOGD

Bayraktar AKINCI TİHA raakte zijn doel opnieuw met een supersonische raket als onderdeel van het testvuur. De UAV-230-raket, die zijn eigen voortstuwingsvermogen heeft, zal met zijn lange bereik en hoge treffers doeltreffend kunnen zijn tegen doelen op kilometers afstand van de TİHA. Zo nam de afschrikking van Bayraktar AKINCI nog meer toe, naarmate de munitie die hij gebruikte divers was in termen van kwaliteit en kwantiteit.

BAYKAR BEGON 2023 MET EXPORT

Baykar liet als resultaat van een competitief proces zijn Amerikaanse, Europese en Chinese concurrenten achter zich en begon 2023 met het exportcontract voor Bayraktar TB370 van 2 miljoen dollar, met de overeenkomst getekend met het Koeweitse ministerie van Defensie.

EXPORT RECORD

Baykar, dat al zijn projecten vanaf het begin tot heden met eigen middelen heeft uitgevoerd, heeft sinds het begin van het UAV R&D-proces in 2003 75% van al zijn inkomsten uit export gehaald. In 2021 werd het de exportleider van de defensie- en ruimtevaartindustrie, volgens de gegevens van de Turkish Exporters Assembly (TIM). Baykar, wiens exportpercentage 2022% bedroeg in de in 99.3 ondertekende contracten, maakte een export van 1.18 miljard dollar. Baykar, de grootste exporteur van de defensie- en ruimtevaartindustrie, heeft in 2022 een omzet van 1.4 miljard dollar. Exportovereenkomsten zijn getekend met 2 landen voor Bayraktar TB28 SİHA en met 6 landen voor Bayraktar AKINCI TİHA.

 

Günceleme: 01/04/2023 14:11

Vergelijkbare advertenties