The Triplets seizoen 2: Komt er nog een seizoen op Netflix?

Cheaps seizoen komt er nog een seizoen op Netflix
Cheaps seizoen komt er nog een seizoen op Netflix

Triptych is op 22 februari uitgebracht op Netflix, dus het staat al een tijdje op de stream. De meeste mensen hebben tot nu toe het hele eerste seizoen bekeken en vragen zich af of er binnenkort nieuwe afleveringen komen. Gelukkig heb je ons om alles te delen wat er te weten valt over een mogelijk Triplets seizoen 2.

The Triplets is een nieuwe Mexicaanse thrillerserie gemaakt door Leticia López Margalli. Aangenomen wordt dat het is geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van een reeks drielingen (Eddy Galland, David Kellman en Bobby Shafran) die bij de geboorte werden gescheiden en elkaar later op volwassen leeftijd vonden.

Maite Perroni van Dark Desire schittert als forensisch agent Rebecca. Rebecca onderzoekt een moord en realiseert zich dat het slachtoffer precies op haar lijkt en haar naam kent. Dit neemt hem mee op een gevaarlijke reis om de waarheid achter zijn eigen identiteit te ontdekken.

David Chocarro, Flavio Medina, Nuria Bages, Ofelia Medina, Ana Layevska, Claudia Lobo, Aldo Gallardo en Daniella Valdez maken ook deel uit van de cast.

Zal de drieling seizoen 2 hebben?

Vanaf 17 maart heeft Netflix niet aangekondigd of de serie zal terugkeren voor een tweede seizoen. Dit is niet verwonderlijk omdat Netflix zijn nieuwe shows meestal niet verlengt zodra ze zijn afgelopen. De streaminggigant zal willen zien of mensen het eerste seizoen daadwerkelijk hebben bekeken en genoten voordat ze een beslissing nemen.

Meestal kijkt Netflix naar hoeveel mensen een programma in de eerste 28 dagen op het platform hebben bekeken. Kijken naar kijkuren vanaf de eerste maand helpt de omroep om te beslissen of een show moet worden verlengd of geannuleerd. Kortom, als kijkuren vanaf de eerste maand hoog zijn, is de kans groter dat Netflix de serie gaat verlengen. Maar aangezien de kijkuren naar Netflix-normen laag zijn, zal Triptych waarschijnlijk de opening maken. Helaas zal het waarschijnlijk nog een maand duren voordat Netflix aankondigt wat het met de serie wil doen.

Maar als je je afvraagt ​​wat de kansen zijn voor een Triplets seizoen 2, kunnen we zeggen dat de show hoogstwaarschijnlijk niet zal terugkeren met nieuwe afleveringen. Waarvan? Welnu, het eerste seizoen beantwoordt vrijwel alle brandende vragen en laat niet echt een onafgemaakte zaak achter. Ik bedoel, er zijn enkele dingen die ontdekt kunnen worden in seizoen twee, zoals Dr. Het is alsof je dieper in de experimenten van Batiz en andere onderwerpen duikt. Maar de show zou echt kunnen eindigen met het eerste seizoen. Ik denk dat we moeten afwachten wat Netflix beslist.

Günceleme: 18/03/2023 17:11

Vergelijkbare advertenties