Yılmaz Morgül huilde tijdens live-uitzending

Yilmaz Morgul huilde live
Yılmaz Morgül huilde tijdens live-uitzending

Fatma Morgül, de moeder van Yılmaz Morgül, die lange tijd op de intensive care lag, is op oudejaarsavond overleden. Yılmaz Morgül kon zijn tranen niet bedwingen toen hij het moment beschreef waarop hij het nieuws van zijn overlijden ontving in de live-uitzending die hij bijwoonde.

Meesterkunstenaar Yılmaz Morgül, die het moeilijk had met de dood van zijn moeder, was te gast in het 8nd Page-programma dat op TV2-schermen werd uitgezonden. Pratend over het moeilijke proces dat ze doormaakte, kon Morgül haar tranen niet bedwingen tijdens het praten.

Over de pijn van de dood gesproken, zei de kunstenaar: 'Ik ben op een moederloze vrouwendag. Ik heb 24 uur lang gehuild omdat ik mijn moeder niet in Berat Kandili had. Ik verloor mijn vader, ik verloor mijn zus bij een ongeluk toen ik 40 jaar oud was.”

“Toen verloor ik mijn 19-jarige neefje. Ik was heel verdrietig, ik leed, maar ik ervoer geen pijn zoals die van mijn moeder. Ik krijg hulp van een psycholoog. Ik werd 28 dagen in het ziekenhuis behandeld. Het is erg pijnlijk... Ik was gevoelig voor de moeder.”

“Ik heb mijn moeder, die in een lijkwade was gewikkeld, in het graf gebracht en sinds de dag dat ik haar daar achterliet, ben ik niet de oude Yilmaz. Ik probeer sterk te zijn, maar ik denk dat ik gek ben."

“Soms komen er lach- en soms huilbuien. Ik zeg tegen mezelf, hoe kun je je moeder daar achterlaten en thuis slapen? God zegene alle ouders. Ik ben een persoon die de halal van mijn familie heeft genomen.”

Wie is Yilmaz Morgul?

İbrahim Yılmaz Morgül (geboren op 14 januari 1964, Beykoz), Turkse zanger, oorspronkelijk afkomstig uit Çayeli. Zijn vader is İbrahim Morgül en zijn moeder is Fatma Morgül. Yılmaz Morgül, die muzieklessen volgde bij Feriha Tunceli en Sözer Yasmut en in 1988 begon op te treden in Adana, bracht in 1995 zijn eerste album uit, "Elveda Istanbul". "Tot ziens Istanbul", "Meisje, wie ben jij?" en "Bahçevan", ook uitgevoerd door Zeki Müren.

Morgül werd in 1996 gediagnosticeerd met huidkanker. Hij kreeg zijn gezondheid terug na 7 jaar in Amerika te zijn behandeld. Vanwege zijn ziekte kreeg hij speciale toestemming om zijn baard te scheren in het wedstrijdprogramma Survivor, waaraan hij in 2016 deelnam.

De echte leeftijd van Yılmaz Morgül, die zei dat hij in 1982 geboren was in de televisieprogramma's waaraan hij deelnam, staat al lang op de agenda. Zijn collega, de Turkse klassieke muziekartiest Onur Akay, deelde foto's van 20 jaar geleden op sociale media, maakte een einde aan de controverse en het bleek dat Morgül in 1964 werd geboren.

Hij nam deel aan het Celebrities-team in de Survivor-wedstrijd die in 2016 werd gepubliceerd. Hij werd ook een jury in de wedstrijd genaamd Rising Star Turkije, die in hetzelfde jaar werd gepubliceerd.

Yılmaz Morgül was de naam die een week lang de wedstrijd Bride's in the Kitchen presenteerde, die op 6 december 2021 op Kanal d-schermen werd uitgezonden. Het werd gepresenteerd door Yılmaz Morgül tussen 6 december en 10 december.

Günceleme: 09/03/2023 10:41

Vergelijkbare advertenties