Unye Port in Ordu herbergt containerschepen

Unye Port in Ordu herbergt containerschepen
Unye Port in Ordu herbergt containerschepen

Ordu, dat de afgelopen twee jaar snel vooruitgang heeft geboekt om het belangrijkste handels- en toerismecentrum van de Zwarte Zee te worden, legt de lat hoger op het gebied van zeetoerisme en transport. Ordu, dat in september 2022 in het internationale zeevervoer stapte met de start van Ro-Ro-reizen met Rusland via de haven van Ünye, en vervolgens in december gastheer was voor cruisetoerisme, een van de belangrijkste gebieden van zeetoerisme, verwelkomt nu containerschepen.

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ordu Dr. De haven van Ünye, waar Mehmet Hilmi Güler werkt om een ​​exportpunt te worden naar de landen aan de Zwarte Zee en de Turkse republieken, beweegt elke dag. Unye Port begon containerschepen te hosten na Ro-Ro- en cruiseschepen.

Het containerschip dat vertrok vanuit de Russische havens van Sotsji en Georgië, kwam aan in de haven van Ünye in Ordu en loste zijn lading. De lopende maritieme exportactiviteiten tussen Ordu-Georgië-Rusland gaan ononderbroken door.

HANDELSVOLUME ZAL STIJGEN

Unye Port, dat zowel de buitenlandse als de binnenlandse handelslogistiekkosten verlaagt met het voordeel dat het zich in het midden van de centrale en oostelijke Zwarte Zee-provincies bevindt, is het handelspunt dat het handelsvolume van Ordu vergroot.

Maritiem toerisme en handel zullen ononderbroken doorgaan met de haven van Ünye, die aan kracht zal winnen door samen te smelten met strategische wegen zoals de Zwarte Zee-Middellandse Zee en de Ünye-Akkuş-Niksar-weg. Zo zal Ünye Port op gelijke voet worden gebracht als andere bestaande havens en zal het zowel de provinciale economie als de regionale economie aanzienlijk vormgeven.

Anderzijds zal ook de haven, die direct van invloed is op onder meer logistiek en industrie, bijdragen aan de werkgelegenheid.

Günceleme: 27/03/2023 15:43

Vergelijkbare advertenties