TCDD 2023 kinderdagverblijfkosten

TCDD jaar kinderdagverblijfkosten
TCDD 2023 kinderdagverblijfkosten

De staatsspoorwegen van de Republiek Turkije hebben de kinderopvangtoeslagen voor 2023 bekendgemaakt. In de sectie met de titel Vergoedingen voor kinderdagverblijven en kinderverpleeghuizen van het "Communiqué over openbare sociale voorzieningen", gepubliceerd in het Staatsblad van 06 januari 2023 en genummerd 32065 van het Ministerie van Financiën, voor het geval dat de door het communiqué vastgestelde minimummaandlonen niet toereikend zijn , instellingen en organisaties zijn bevoegd de prijs boven het vastgestelde loon vast te stellen. In het 18e artikel van de sectie met de titel Veelvoorkomende problemen: “De mogelijkheden om de faciliteiten geheel of gedeeltelijk te huren worden onderzocht en de aanvraag wordt in deze richting meegewogen. Indien nodig kunnen maaltijden, thee en andere diensten worden geleverd door diensten te kopen. en in artikel 20 wordt bepaald dat "alle soorten uitgaven van kleuterscholen en kinderdagverblijven uit hun eigen inkomen worden betaald".

De van toepassing zijnde lonen zijn de "verhogingen van de lonen van het personeel dat tot het einde van het jaar in de kwekerij zal werken en van de algemene kosten van de kwekerij (leveringsvergoeding, schoonmaakmateriaalkosten, algemene onderhouds- en herstellingskosten, elektriciteit, verwarming, water , enz.) voor 12 maanden, het minimumloon van de werknemers door diensten aan te kopen in juli." Rekening houdend met de waarschijnlijke toename van het aantal kinderen dat diensten ontvangt in kleuterscholen tijdens de zomervakantie (juni-juli-augustus)".
Gezien de exploitatie-inkomsten-uitgavenstatus van Kinderdagverblijven en kinderdagverblijven en in lijn met de bepalingen van het "Communiqué over Openbare Sociale Voorzieningen", van kracht vanaf 01 maart 2023,

a) Het wordt toegepast op de kinderen van onze onderneming en andere openbare instellingen en organisaties, gepensioneerden en hun echtgenoten en nakomelingen (kleinkinderen, achterkleinkinderen), echtgenoten, ouders en kinderen van martelaren, veteranen, oorlogs- en dienstgehandicapten en hun echtgenoten, moeders, vaders en kinderen, Maandelijkse zorgtoeslag voor elk kind is 3.750,00 TL (inclusief BTW),

b) 50 TL (inclusief btw), dat is 5.625,00% meer dan het tarief dat is vastgesteld voor het personeel van onze Onderneming, voor de kinderen van degenen die zijn uitgesloten van paragraaf (a).

c) Als dezelfde persoon meer dan één kind heeft in het centrum voor kinder- en dagopvang, wordt een 20% korting toegepast voor meer dan één kind.

d) Voor de leerling van wie de definitieve inschrijving bij het Kinderdagverblijf en Dagverblijf wordt gedaan, wordt één maand vooraf geïncasseerd. Indien de leerling het kinderdagverblijf in de loop van de maand verlaat, wordt het lesgeld niet gerestitueerd.

e) Als er behoefte is aan onderhoud, reparatie en aanpassing in de crèches en kinderdagverblijven, zal er een sluitingsverzoek worden ingediend door de directie van het kinderdagverblijf voor onderhoud en reparatie.

Aangezien in het Communiqué is aangegeven dat het niet nodig is om bijdragen te leveren uit de begroting van de verbonden instelling en organisatie voor de werkingskosten van de sociale voorzieningen, zullen allerlei maatregelen worden genomen om de bedrijfskosten van de kinderdagverblijven en kinderdagverblijven van de inkomsten te dekken en zullen er geen problemen worden gecreëerd in dit verband.

Gezien de betalingsbalans van de crèches en kinderdagverblijven, zullen ook de leasingkwesties in het kader van artikel 18 van het communiqué worden geëvalueerd.

Bovendien zullen de toepassingsprincipes die in het Communiqué zijn gespecificeerd, strikt worden gevolgd. Prioriteit bij het gebruik van faciliteiten; Onze onderneming zal worden gegeven aan het personeel en gepensioneerden, hun echtgenoten en hun kinderen.

Günceleme: 01/03/2023 14:24

Vergelijkbare advertenties