Sıla's emotionele toespraak tijdens Earthquake Solidarity Concert

Silan's emotionele toespraak tijdens Earthquake Solidarity Concert
Sıla's emotionele toespraak tijdens Earthquake Solidarity Concert

Sıla Gençoğlu betrad het podium in Ankara Congresium als onderdeel van de campagne "One Rent One Home" ter ondersteuning van het aardbevingsgebied. De emotionele toespraak van de artiest aan het begin van het concert werd met applaus en tranen gehoord.

Sıla stond afgelopen weekend op het podium van het Ankara Congresium om de grieven in het aardbevingsgebied weg te nemen. Alle opbrengsten zullen worden gedoneerd aan de 'One Rent One Home'-campagne van de Izmir Metropolitan Municipality in samenwerking met de Needs Map, en 2 mensen keken naar het solidariteitsconcert, waarvan de tickets dagen geleden uitverkocht waren. Sıla raakte het publiek met haar toespraak aan het begin van het speciale concert, waar ze een speciaal repertoire voorbereidde en een zwart kostuum droeg.

Hier is Sıla's emotionele toespraak, beluisterd met applaus en tranen aan het begin van het aardbevingssolidariteitsconcert:

'We rennen van emotie naar emotie'

“Deze avond is heel anders dan onze andere concerten. Voor een keer delen we een zeer betekenisvolle avond. Sterkte allemaal een voor een. We proberen te normaliseren, maar normalisatie zal niet gemakkelijk zijn. Net als u weten we hier niet wat we moeten doen. Vijftien dagen lang hebben we zoveel nagedacht over het repertoire; wat doen we, wat spelen we Onze schaamte is zo groot. Ik weet niet hoe ik het moet uitschakelen. Op 6 februari werden we wakker met een diepe droefheid. We zullen niet vergeten en we zullen niet vergeten. We waren erg overstuur, we gingen heen en weer tussen emoties, we rennen van emotie naar emotie, verdriet en woede. Dus nogmaals bedankt dat je hier bent en steunt. En natuurlijk onze burgemeester van Izmir Metropolitan Municipality, voor de gelegenheid. Tunç Soyer.

'We zijn samen voor de last van het leven'

Maak je geen zorgen, al je hulp zal ons via ons bereiken. Deze steun is van onschatbare waarde. Als het verdriet zo groot is, vindt men het moeilijk om te praten. Zoals ik bij elk concert zeg, we zijn hier niet alleen voor de lol. We zijn samen om de gevoelens te delen, om naast elkaar te zijn, om vriendelijk te zijn, om samen de last van het leven te verlichten, om te delen in de vreugde van het leven.

'Hoop is wat we het meest nodig hebben'

Er komt nog zo'n avond. Natuurlijk zal het ons allemaal een beetje anders raken. Maar uiteindelijk denk ik dat we vooral hoop nodig hebben. We hebben een ander repertoire voorbereid. Wees comfortabel tijdens het luisteren. Omdat je een ander verantwoordelijkheidsgevoel voelt, een ander schuldgevoel, zowel terwijl je daar zit als hier. Laten we samen dit schuldgevoel verdrijven."

Günceleme: 22/03/2023 16:26

Vergelijkbare advertenties