Rent Go wordt het eerste Turkse autoverhuurbedrijf dat zich aansluit bij ITB Berlin

Rent Go werd het eerste Turkse autoverhuurbedrijf dat deelnam aan ITB Berlin
Rent Go wordt het eerste Turkse autoverhuurbedrijf dat zich aansluit bij ITB Berlin

De beurs ITB Berlin, die de titel "World's Leading Travel Fair" heeft, werd tussen 7 en 9 maart 2023 gehouden in het expositiecentrum Messe Berlin met ongeveer 161 exposanten uit 5.500 landen. Rent Go, het XNUMX% binnenlandse autoverhuurmerk van Turkije, baande een nieuwe weg als het eerste Turkse autoverhuurbedrijf dat de ITB Berlijn-beurs bijwoonde.

Veel prestigieuze hotels en toeristische bedrijven uit Turkije namen samen met Rent Go deel aan de ITB Berlin Fair.

Terwijl Rent Go brancheprofessionals uit veel verschillende regio's, met name Europese landen, op zijn stand ontving, had het de gelegenheid om de reeds lopende goede samenwerking met 's werelds toonaangevende digitale reisorganisaties zoals booking.com te versterken, met contacten die waarde zullen toevoegen aan het toerisme van het land.

Volgens de verklaring van ITB Berlin werd gesteld dat in totaal 3 professionals uit meer dan 180 landen de beurs in 90 dagen bezochten, terwijl de internationale deelname met 127 procent toenam in vergelijking met 2019, toen de laatste fysieke beurs werd gehouden . In termen van het totale aantal deelnemers bedroeg deze verhouding 50 procent. Deze cijfers ondersteunen de verwachting dat de sectorale handel wereldwijd een positieve trend zal vertonen. Volgens de exposanten wordt 70 een recordjaar qua zakelijk potentieel.

Rent Go General Manager Köksal Öztürk, Rent Go Sales Manager Bülent Yüksel, Rent Go Marmara Regional Manager Semih Güneş, TZX Travel General Manager op de beurs waar Rent Go voorzitter van de raad van bestuur Erol Tuna en Rent Go vicevoorzitter van de raad van bestuur Mehmet Can Tuna ontving ook hun gasten Mehmet Ali Tuna en TZX Travel Business Development Director Kazım Yönden hielden ontmoetingen met de bezoekers.

Rent Go General Manager Köksal Öztürk, die evaluaties maakte na de ITB Berlin-beurs, verklaarde dat ze erg blij zijn om het eerste Turkse autoverhuurbedrijf te zijn dat deelneemt aan de ITB Berlin-beurs, als een in Turkije geboren merk.

Öztürk benadrukte dat het zakelijke potentieel van de beurs buitengewoon waardevol is voor de toeristische sector en benadrukte dat autoverhuurdiensten, die een integraal onderdeel zijn van de sector, een belangrijke rol spelen in de vakantie-ervaringen van buitenlandse toeristen. Rent Go General Manager Köksal Öztürk zei dat ze het niveau dat ze hebben bereikt in klanttevredenheid hebben aangetoond met marktonderzoek en de prijzen die ze hebben gekregen, gebaseerd op dit feit: “ITB Berlin Fair was het toneel van een omgeving waar het hart van het toerisme slaat. Met de voorbereidingen die we voorafgaand aan de beurs hebben getroffen, wilden we het hoogste niveau van efficiëntie uit de organisatie halen en samenwerkingen realiseren. Na drie dagen kan ik zeggen dat we dit doel hebben bereikt. De positie die we in het land hebben bereikt, moedigt ons aan om ons succes buiten de grenzen te brengen.”

Doel van 100% klanttevredenheid met 100% binnenlands kapitaal

Gericht op een naadloze en toegankelijke klantervaring op elk moment met zijn nieuwe kantoorinvesteringen en processen die voortdurend worden verbeterd met gegevens uit het veld, heeft Rent Go onlangs drie prijzen ontvangen bij de Istanbul Marketing Awards als een weerspiegeling van zijn activiteiten in deze richting. Rent Go, dat de prijs won in de categorieën E-Commerce Oriented Communication, Renewed Website en Online Sales Experience, behaalde vorig jaar een klanttevredenheidspercentage van 98 procent in het onderzoek. Rent Go, dat als bedrijf met 100 procent binnenlands kapitaal het verschil heeft weten te maken tussen internationale bedrijven, heeft naam gemaakt buiten de grenzen door zijn klanten tot nu toe uit 123 landen te bedienen.

Günceleme: 17/03/2023 12:45

Vergelijkbare advertenties