Samenvatting: Konyaspor 2-1 Galatasaray match hoogtepunten en goals link

Samenvatting Konyaspor Galatasaray wedstrijdoverzicht en link naar doelpunten

Galatasaray beëindigde hun ongeslagen streak van 26 wedstrijden in de 14e week van de Super League door met 2-1 te verliezen van Konyaspor. In de wedstrijd waarin Galatasaray in de 31e minuut op voorsprong kwam met Milot Rashica in de eerste helft, won de thuisploeg Konyaspor de wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Soner Dikmen en Oğulcan Ülgün in de tweede helft en kreeg 3 punten. Fans kunnen de volledige samenvatting, doelpunten en belangrijke momenten van de wedstrijd Konyaspor-Galatasaray bekijken op de website van Bein Sports.

Galatasaray nam het op tegen Konyaspor in de 26e week van Süper Lig Spor Toto. Als gastheer van het Konya Metropolitan Municipality Stadium won het team met 2-1.

Galatasaray kwam in de 31e minuut op voorsprong met Milot Rashica, terwijl Konyaspor dit doelpunt counterde met Soner Dikmen in de 62e minuut. Konyaspor, die in de verlenging nog een doelpunt scoorde met Oğulcan Ülgün, won de wedstrijd met 2-1.

Berkan Kutlu, die in Galatasaray in de eerste 11 aan de wedstrijd begon, werd in de 35e minuut geschorst door een gele kaart. Berkan Kutlu kan volgende week niet spelen tegen Adana Demirspor.

Na dit resultaat kwam er een einde aan de 14e winning streak van Galatasaray.

Galatasaray kreeg met dit resultaat 60 punten. Konyaspor steeg naar 34 punten.

Galatasaray speelt volgende week in de competitie tegen Adana Demirspor. Konyaspor gaat naar Ümraniyespor.

Konyaspor 2-1 Galatasaray wedstrijdoverzicht en belangrijke momenten van de wedstrijd

90+3 DOELSTELLINGEN | Konyaspor kwam met 2-1 op voorsprong door het doelpunt van Oğulcan Ülgün. Oğulcan, die met een pass van Bruno Paz op voorsprong kwam, schoot de bal hard en zacht in de netten.

88' Het doelpunt van Konyaspor tegen Endri Çekici wordt niet als buitenspel geteld. Endri Çekici kreeg een gele kaart omdat hij na dit doelpunt zijn trui uitdeed.

77 Nicolo Zaniolo schiet van buiten het strafschopgebied, Sehic pakt op het laatste moment de hoekschop.

76' Mahir schoot de bal van achter de paal naar de achterkant van de verdediging. De ballon vloog weg.

71' De bal van Milot Rashica in het net werd afgelast wegens buitenspel.

70 verlieten Rashica voor Icardi. Icardi kreeg niet het schot dat hij wilde.

70' Francisco Calvo krijgt een gele kaart vanwege een overtreding op Icardi.

68' In de snelle aanval van Konyaspor probeerde Marlos de bal naar Diouf te gooien in het lege veld, maar Kaan Ayhan greep kritisch in.

62' DOEL | Konyaspor maakte gelijk door het doelpunt van Soner Dikmen. Soner had de bal heel goed onder controle, die Bruno Paz van de grond weghaalde. Het schot dat hij met zijn rechtervoet maakte, raakte ook Muslera en ging in de netten.

61' Sacha Boey krijgt een gele kaart vanwege een overtreding op Marlos.

60' Icardi raakte de verre paal en Sergio Oliveira ging het strafschopgebied in. De leerreis is tot een hoogtepunt gekomen.

57' Abdulkerim greep in bij de bal, die Calvo binnen het strafschopgebied draaide. Muslera redde op het laatste moment de bal richting doel.

54' Het doelpunt van Mame Diouf in Konyaspor werd afgelast wegens buitenspel.

51' Icardi kan de bal die Leo Dubois van de linkerflank heeft weggenomen niet aanraken. Daarna werd de buitenspelvlag gehesen.

43' Sacha Boey schiet de bal vanaf rechts het strafschopgebied in en kopt richting doel. Onder controle van Sehic raakte de bal de zijnetten.

37 Weer geel voor Icardi! De Argentijnse vedette kreeg een gele kaart na een overtreding op Adil op het middenveld.

36' Berkan Kutlu krijgt een gele kaart voor een overtreding die hij beging tegen zijn tegenstander op het middenveld. Berkan Kutlu werd geschorst met een gele kaart. Young is afwezig in de wedstrijd van Adana Demirspor.

31' DOEL | Galatasaray kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Milot Rashica. In de snelle aanval van Galatasaray zag Kerem Rashica op voorsprong komen. De Kosovaarse speler schoot de bal met een zachte trap met zijn linkervoet in de netten.

29' Icardi zag Boey van achteren rollen. Boey schoot diagonaal. Doelman Sehiç pakte de bal uit de corner.

21' Schot van Francisco Calvo van Alejandro Pozuelo schiet in het strafschopgebied. De bal ging over.

18' Milot Rashica schiet de bal naar de achterkant van de verdediging en Icardi schiet de bal met een voorzet in het net. De bal bleef in doelman Sehic.

13' De boog van Marlos Moreno raakt de verdediging en gaat richting Muslera.

Muhammet Demir ontmoet de bal vanaf de rechtervleugel bij 5' Abdulkerim. Hij wilde het aan Mahir Emreli overlaten, die in het strafschopgebied stond, maar Dubois greep in.

3' Mahir Emreli kwam vanaf de achterste rij van rechts naar beneden en draaide het uit. Over de verdediging een kritische reactie van Dubois.

1′ wedstrijd begon met het teken van Zorbay Küçük.

Kijk Konyaspor Galatasaray Hoogtepunten Youtube Bein Sports Konya GS match watch samenvattingslink. Wat is het resultaat van de wedstrijd Konyaspor Galatasaray? Hoe laat is de wedstrijd van Konyaspor Galatasaray? Wie scoorde doelpunten in de wedstrijd Konyaspor Galatasaray? Konyaspor Galatasaray horloge samenvatting youtube, Bekijk Konya Galatasaray wedstrijdoverzicht bein sport, lig tv Konyaspor bekijk Galatasaray samenvatting, bekijk Konyaspor wedstrijdoverzicht, Wie scoorde de doelpunten van Konyaspor Galatasaray wedstrijd? Hoe lang duurt de wedstrijd van Konyaspor Galatasaray?, Bekijk de doelpunten van Konyaspor, bekijk de samenvatting van de wedstrijd van Galatasaray, bekijk de samenvatting, bein sport Bekijk de samenvatting van de Galatasaray-wedstrijd, Wie scoorde de goals van Konyaspor?, Wie scoorde de goals van Galatasaray?, Bekijk de goals van Galatasaray