Shows en evenementen 5 dagen verboden in Şanlıurfa

Optredens en evenementen dagenlang verboden in Sanliurfa
Shows en evenementen 5 dagen verboden in Şanlıurfa

Het gouverneurschap van Şanlıurfa heeft aangekondigd dat evenementen zoals openluchtbijeenkomsten, demonstratiemarsen, sit-ins, protesten, concerten, festivals, theater, filmvisie en pantomime verboden zijn tussen 1 april en 5 april 2023.

De verklaring van het kabinet van de gouverneur is als volgt:

“Om de vrede en veiligheid, de persoonlijke immuniteit, de veiligheid van gezindheid en het algemeen welzijn binnen de grenzen van onze provincie te waarborgen, activiteiten die door het gouverneurschap en het districtsgouvernement passend worden geacht, spelen, vertegenwoordigingen en verschillende vormen van demonstraties en activiteiten in het kader van van Bijlage 2559 van de Wet op de taken en bevoegdheden van de politie nr. 1, en commerciële identiteit Met uitzondering van de commerciële activiteiten van privaatrechtelijke rechtspersonen, worden alle mogelijke buitenactiviteiten (bijeenkomsten, marsen, persberichten, hongerstakingen, sit-ins, enz.) 5442, 11 Het is verboden binnen de geografische grenzen van Şanlıurfa, inclusief het stadscentrum en de districten, gedurende 2911 dagen van 19 tot 01.04.2023 om 00.01.

Günceleme: 31/03/2023 17:06

Vergelijkbare advertenties