Diablo 4-foutcodes, crashes, serverproblemen - Blizzard-ondersteuning bij bèta-lancering

Diablo-foutcodes Cracks Serverproblemen Blizzard-ondersteuning bij bèta-lancering
Diablo-foutcodes Cracks Serverproblemen Blizzard-ondersteuning bij bèta-lancering

Het ontgrendelen van Diablo 4 Beta staat voor de deur: degenen die pre-orderen gaan vandaag om 17 uur naar de hel om angstaanjagende monsters en gigantische monsters te slaan. De grootste drukte wordt komend weekend verwacht, wanneer de actie-rollenspelgame in open bèta gaat, toegankelijk voor alle spelers. Blizzard bereidt zich voor op serverstresstests: in het ondersteuningsgebied geven ontwikkelaars uit voorzorg informatie over problemen, vertragingen en verbroken verbindingen. De lancering vanmiddag zal laten zien of Diablo 00 Beta serverstoringen, inlogproblemen en foutmeldingen zal hebben.

Foutmeldingen, serverstoringen en crashes: Blizzard heeft uit voorzorg een contactpunt ingesteld voor mogelijke problemen die zich kunnen voordoen rond Diablo 4 beta. In het ondersteuningsartikel "Verbindings- en latentieproblemen" lijken de ontwikkelaars in de loop van de twee bètaweekenden alle meldingen van mogelijke bugs in de testfase te willen verzamelen. Voor de lancering is het Help-artikel verdeeld in drie secties: 'Diablo 4 loopt achter', 'Ik heb een hoge latentie tijdens het spelen van Diablo 4' en 'Mijn Diablo 4-verbinding wordt steeds verbroken'. Dit betekent natuurlijk niet dat deze problemen en foutcodes ook daadwerkelijk aan het begin van de bèta verschijnen.

Maar de waarheid is dat Diablo 4 nu voor het eerst door het grote publiek kan worden gespeeld. Degenen die de actie-rollenspelgame pre-orderen, ontvangen een downloadsleutel waarmee ze vroegtijdig kunnen deelnemen aan de bètaversie. Volgend weekend wordt een veel grotere stresstest verwacht voor de servers, waarna Diablo 4 beta in het openbaar zal spelen - alle geïnteresseerde monsterjagers kunnen deelnemen. Als er problemen, crashes en foutmeldingen zijn, zou Blizzard het ondersteuningsartikel moeten uitbreiden met passende oplossingen. De makers raden ook aan om het Twitter-kanaal "BlizzardCSEU_DE" in gedachten te houden. Informatie over mogelijke serverstoringen, foutcodes en andere problemen moet hier worden verzameld.

Diablo 4 Server onbereikbaar: verbindings- en latentieproblemen

In het helpartikel "Diablo IV Console Connection Problemen oplossen" behandelen de ontwikkelaars problemen met latentie en servertime-out. Als u hoge latentie of vervelende vertragingen op Playstation of Xbox opmerkt, moet u uw netwerkapparaten resetten. Daarom wordt aanbevolen om de router opnieuw op te starten. Als u uw console via WLAN met uw router heeft verbonden, raadt Blizzard aan om de internetverbinding te optimaliseren - details hierover vindt u op de link. Het controleert ook de netwerkconfiguratie om problemen met firewall-, router- of poortinstellingen op te lossen. Het test ook de NAT-instellingen.

Bèta-crashes: crashes en mislukkingen

Diablo 4 crasht, loopt vast of loopt vast: in een ander ondersteuningsbericht verwijst Blizzard voornamelijk naar de pc-versie van het actie-rollenspel. Als de bèta crasht met een blauw scherm, moet u er eerst voor zorgen dat u de nieuwste stuurprogramma's hebt geïnstalleerd. Merk ook op dat uw pc voldoet aan de Diablo 4-systeemvereisten. Indien dit niet het geval is kan D4 alsnog gestart worden. Blizzard schrijft echter dat dit kan leiden tot "onbekende bugs, crashes of prestatieproblemen die niet kunnen worden opgelost". Het controleert ook of programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd ervoor zorgen dat Diablo 4 beta crasht of niet goed werkt. Alle andere programma's die je niet nodig hebt, sluit je best af tijdens het spelen. Repareer beschadigde gamebestanden met behulp van de reparatietool in het Battle.net-opstartprogramma. Het wordt ook aanbevolen om VPN's en proxy's uit te schakelen.

Het is nog niet duidelijk of er daadwerkelijk foutcodes zullen verschijnen wanneer Diablo 4 Beta wordt geactiveerd of in de loop van de twee weekenden. We hopen dat spelers verlost zijn van vervelende inlogproblemen en time-outs. Diablo 3-spelers kunnen zich met tegenzin Fout 37 herinneren. Hij kwam regelrecht uit de hel, zoals onze collega's van Buffed.de het destijds treffend verwoordden. Diablo 4 Beta loopt van 17-20 maart (voor pre-orders) en 24-27 maart (Open Beta voor iedereen). De aftrap vindt vandaag om 17:00 uur plaats op pc, Playstation en Xbox. De volledige versie wordt op 6 juni bekendgemaakt.

Günceleme: 17/03/2023 20:51

Vergelijkbare advertenties