Acoustic Technologies Sharing Day gehouden

Acoustic Technologies Sharing Day gehouden
Acoustic Technologies Sharing Day gehouden

Acoustic Technologies werd deze keer besproken tijdens de Technology Sharing Days, georganiseerd door het Presidency of Defense Industries (SSB) om de resultaten van gerichte R&D-projecten te delen en het bewustzijn over het belang van het onderwerp te vergroten.

Ongeveer 200 vertegenwoordigers van instellingen en organisaties met ervaring en kennis op het gebied van akoestische technologieën, de Turkse strijdkrachten, universiteiten en onderzoeksinstellingen, bedrijven uit de defensie-industrie en relevante SSB-afdelingen/groepen woonden de bijeenkomst bij die werd gehouden in de SSB Nuri Demirağ Conference Hall. .

Acoustic Technologies Sharing Day begon met de presentatie van de afdeling R&D en Technology Management van SSB. Het programma, dat werd voortgezet met de presentaties van aannemer Aselsan en onderaannemers Armelsan en NanoTech, waarin de technologieën werden toegelicht die zijn ontwikkeld in het kader van het Low Frequency Active Sonar System Development (DUFAS)-project, eindigde met de slottoespraak van de SSB Vice Voorzitter, de heer Mustafa Murat Şeker.

Günceleme: 30/03/2023 15:01

Vergelijkbare advertenties