Çaykur rekruteert 365 seizoensarbeiders

Caykur rekruteert duizend seizoensarbeiders
Caykur

De aanvragen voor 365 seizoensarbeiders die door Çaykur moeten worden aangeworven voor tewerkstelling in zijn fabrieken in Rize, Artvin, Trabzon en Giresun, beginnen op woensdag 29 maart.

Volgens de verkregen informatie zullen 49 fysieke arbeiders, 41 afgestudeerden van de middelbare school en gelijkwaardige school, 166 thee-experts, 85 gehandicapte tijdelijke werknemers worden ingezet in de theeverpakkingsfabriek in Çaykur, Rize en 52 theefabrieken in Rize, Artvin , Trabzon en Giresun, In totaal zullen 21 seizoenarbeiders, waaronder 365 ex-gedetineerde uitzendkrachten, in dienst worden genomen. Alleen mannen kunnen solliciteren voor fysieke werkers en vrouwen kunnen solliciteren voor andere aanwervingen. Er is ook een ingezetenschapsvereiste.

Çaykur zal in totaal 814 seizoensarbeiders aanwerven, waaronder 133 fysieke arbeiders, 58 afgestudeerden van het middelbaar beroepsonderwijs en vergelijkbare afgestudeerden, 40 thee-experts, 15 gehandicapten en 60 ex-gedetineerden om in de fabrieken in Rize te werken.

156 seizoensarbeiders, waaronder 29 fysieke arbeiders, 12 gediplomeerden van de middelbare school en gelijkwaardige school, 12 thee-experts, 4 gehandicapte uitzendkrachten, 213 ex-gedetineerde uitzendkrachten, zullen in de fabrieken in Trabzon tewerkgesteld worden.

66 seizoensarbeiders, waaronder 4 fysieke arbeiders, 15 afgestudeerden van de middelbare school en gelijkwaardige afgestudeerden, 2 thee-experts en 87 ex-gedetineerde uitzendkrachten, zullen in de fabrieken in Artvin tewerkgesteld worden.

Er zullen 5 fysieke arbeiders worden aangeworven voor de fabriek in Giresun.

De inschrijvingen starten op woensdag 29 maart en eindigen op maandag 3 april om 23.59:XNUMX uur. Aanvragen kunnen ook worden ingediend via de website van İŞKUR, esube.iskur.gov.tr.

Tijdelijke thee-experts moeten afgestudeerd zijn aan de Vocational School of Tea Expertise of Tea Agriculture and Business Technology en moeten een score van 2022 en hoger hebben van het 93 KPSS Associate Degree P60-scoretype.

Alleen mannen tussen de 18 en 50 jaar kunnen solliciteren voor tijdelijke fysieke werving. Kandidaten moeten minimaal een diploma lager onderwijs hebben behaald. Kandidaten die solliciteren voor fysieke arbeid zijn verplicht te wonen in de provincies en districten waar de fabrieken staan ​​waarop ze solliciteren. Daarnaast mogen er qua gezondheid geen belemmeringen zijn bij het werken in ploegendienst, in een stoffige omgeving en fysiek.

Kandidaten die solliciteren naar tijdelijke arbeidsongeschikten en ex-gedetineerden, moeten ten minste afgestudeerd zijn aan de lagere school en wonen in de provincies en districten waar de fabrieken waarop ze zullen solliciteren, kandidaten die solliciteren naar het personeel van een middelbare school voor beroepsonderwijs en gelijkwaardige school moeten afgestudeerden van de middelbare school en gelijkwaardige afgestudeerden zijn tussen de 18 en 45. Het is een van de vereisten dat de kandidaten moeten afstuderen van de afdelingen en vestigingen in de te publiceren sollicitatie, woonachtig zijn in de provincies en districten waar de fabrieken zullen zijn van toepassing zijn op en geen gezondheidsbelemmeringen hebben bij het werken in een stoffige omgeving in ploegendiensten en fysiek.

Daarentegen worden op vrijdag 14 april 2023 de notaristekeningen voor alle provincies getrokken in de Rize Jeugd- en Sporthal Conferentiezaal.

De algemene sollicitatievoorwaarden voor aanwerving dit jaar zijn als volgt:

“a) Turks staatsburger zijn, zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van wet nummer 2527 betreffende het vermogen van buitenlanders van Turkse afkomst om vrijelijk hun beroep en kunst in Turkije uit te oefenen en om tewerkgesteld te worden in openbare, particuliere instellingen of werkplekken,

b) De leeftijd van 18 jaar hebben bereikt,

c) Misdaden tegen de staatsveiligheid, misdaden tegen de grondwettelijke orde en het functioneren van deze orde, misdaden tegen de nationale verdediging, misdaden tegen staatsgeheimen en spionage, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, valsheid in geschrifte, zelfs indien gratie wordt verleend, misbruik van vertrouwen, frauduleus faillissement Niet te worden veroordeeld voor het manipuleren van de aanbesteding, het manipuleren van de uitvoering van de prestatie, het witwassen van de waarde van het onroerend goed dat voortvloeit uit het misdrijf of smokkel,

ç) Om de speciale voorwaarden te dragen in de speciale wetten van openbare instellingen en organisaties,

Günceleme: 28/03/2023 14:51

Vergelijkbare advertenties