Ankara Sivas hogesnelheidstreinlijn telt dagen tot opening

Ankara Sivas hogesnelheidstreinlijn Noodgeval telt de dagen
Ankara Sivas hogesnelheidstreinlijn telt dagen tot opening

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, kondigde aan dat de werken aan de hogesnelheidslijn Ankara-Sivas, een van de megaprojecten van Turkije, ten einde lopen en dat ze binnenkort de hogesnelheidslijn Ankara-Sivas zullen bouwen. spoorlijn in dienst van burgers, met het project ongeveer 1,4 woonachtig in de provincies Kırıkkale, Yozgat en Sivas.Hij verklaarde ook dat XNUMX miljoen burgers de mogelijkheid zullen hebben om met de hogesnelheidstrein te reizen.

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu blijft de werkzaamheden in Adıyaman, waar hij naartoe ging na de aardbeving in Kahramanmaraş, op de voet volgen. Karaismailoğlu, die de werken in de regio ter plaatse onderzocht, merkte op dat hoewel de aardbevingswonden van Turkije waren genezen, het werk werd voortgezet in de lopende projecten. Karaismailoğlu wees erop dat een van deze projecten de hogesnelheidstreinlijn Ankara-Sivas is en zei: "Met de toevoeging van onze hogesnelheidstreinlijn Ankara-Sivas aan de hogesnelheidstreinoperatie die begon tussen Ankara-Eskişehir zullen we een belangrijk deel van ons in Ankara gevestigde hogesnelheidsspoorwegnetwerk voltooien. Onze 405 kilometer lange Ankara-Sivas hogesnelheidslijn zal ook een belangrijk onderdeel zijn van de Oost-West hogesnelheidsspoorcorridor die zich uitstrekt van Edirne tot Kars.”

Karaismailoğlu, die verklaarde dat de afstand tussen Ankara en Sivas zal afnemen van 250 kilometer naar 603 kilometer met de hogesnelheidstreinlijn gebouwd in overeenstemming met de snelheid van 405 km / u, wees erop dat de reistijd van 12 uur zal worden verkort tot 2 uur en de afstand tussen Ankara en Yozgat tot 1 uur.

1,4 MILJOEN VAN ONZE BURGERS ZULLEN DE MOGELIJKHEID HEBBEN OM PER SNELTREIN TE REIZEN

Karaismailoğlu onderstreepte dat met dit project ongeveer 1,4 miljoen burgers in de provincies Kırıkkale, Yozgat en Sivas de mogelijkheid zullen hebben om met de hogesnelheidstrein te reizen en vervolgde als volgt:

“Met de voltooiing van de hogesnelheidstreinlijn Ankara-Sivas, zal toegang met hogesnelheidstreinen worden geboden in de provincies op de projectroute, evenals in de provincies grenzend aan Sivas, met een snelweg + hogesnelheidstrein verbinding. Binnen het project met een totale lengte van 405 kilometer hebben we in totaal 8 stations gebouwd in Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yıldızeli en Sivas. In het project, waarin in totaal 155 miljoen m3 ontgraving en opvulling is uitgevoerd, hebben we belangrijke kunstwerken gemaakt, waar de primeurs werden beleefd. In het kader van het project hebben we 66 tunnels gebouwd met een totale lengte van 49 kilometer en 27,2 viaducten met een totale lengte van 49 kilometer. De langste tunnel van het project bevindt zich in de regio Akdağmadeni met 5 meter. We bouwden het langste spoorwegviaduct in Çerikli/Kırıkkale met 125 2 meter. In Elmadağ bouwden we het spoorviaduct met de langste overspanning van Turkije met 220 meter en het spoorviaduct met het hoogste been van Turkije met een hoogte van 90 meter. Daarnaast is dit viaduct de langste overspanning van het spoorviaduct ter wereld, waarbij de MSS-methode (bekistingswagen) een overspanning van 88.6 meter overschrijdt.”

DOMESTIC RAIL WORDT VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT OP DE SPEEDTREINLIJN

Karaismailoğlu verklaarde dat het binnenlandse spoor voor het eerst werd gebruikt op de hogesnelheidslijn en merkte op dat de eerste ballastvrije weg (betonweg) werd aangebracht in de tunnels met 138 kilometer betonweg. In projectomvang; Minister van Transport Karaismailoğlu zei dat er in Sivas een lokale en nationale installatie voor ijspreventie en -ontdooiing was gebouwd: “We naderen het einde van ons werk aan de hogesnelheidstrein Ankara-Sivas. In de nabije toekomst zullen we de hogesnelheidslijn Ankara-Sivas ten dienste stellen van onze burgers. We zullen ons land en onze economie blijven steunen met onze werken in deze moeilijke tijd. Met elk project dat we doen, brengen we ons land een stap verder. We zullen schouder aan schouder hand in hand blijven gaan met onze natie", zei hij.

Günceleme: 18/03/2023 12:14

Vergelijkbare advertenties