Directoraat-generaal Veiligheid gaat 75 instructeurs rekruteren

Directoraat-generaal Veiligheid neemt onderwijzend personeel
Directoraat-generaal Veiligheid gaat 75 instructeurs rekruteren

Onder het voorzitterschap van de Politieacademie, Faculteit Binnenlandse Veiligheid, Directie Instituut Forensische Wetenschappen, Directie Verkeersinstituut, Afdeling Vreemde Talen en Erzincan Politie Beroepsschool (PMYO), İzmir Rüştü Ünsal PMYO, Kastamonu PMYO, Kırıkkale PMYO, Kırşehir PMYO, Samsun 19 Mayıs PMYO, Sivas PMYO , Aydın Police Vocational Training Centre (POMEM) en Trabzon Martyr Meriç Alemdar POMEM Directoraten, Artikel 132 van de Grondwet, Wet op het Hoger Onderwijs van de politie nr. 4652, Wet op het hoger onderwijs nr. 2547, Wet op het hoger onderwijs Personeel nr. 2914, wet nr. 3201 betreffende de politieorganisatie, staatswet nr. 657 In het kader van de relevante artikelen van de ambtenarenwet en de criteria voor benoeming en bevordering tot academisch personeel van de politieacademie gepubliceerd op de website van onze academie, hij is aangesteld als Professor (1), als Professor of Doctor (1), als Lecturer (59) en als Research Assistant (14). Instructeur zal worden aangeworven. Alle informatie over de aankondiging is te vinden op onze Academy pa.edu.tr.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Günceleme: 18/03/2023 13:49

Vergelijkbare advertenties