Universitair ziekenhuis Bursa Uludag gaat 190 gezondheidspersoneel aanwerven

Bursa Uludag Universitair Ziekenhuis
Bursa Uludag Universitair Ziekenhuis

Universiteit van Bursa Uludağ, in overeenstemming met de "Principles betreffende de tewerkstelling van gecontracteerd personeel", die in werking is getreden met het besluit van de Raad van Ministers van 06.06.1978 en genummerd 7/15754 betreffende de tewerkstelling van gecontracteerd personeel, in overeenstemming met de paragraaf ( B) van het 657e artikel van de Ambtenarenwet nr. 4, worden de uitgaven van onze universiteit betaald uit de speciale begroting. Gebaseerd op de 2022 KPSS (B) groepsscore, een totaal van 190 (honderdnegentig) gecontracteerd personeel zal niet worden geplaatst in de onderstaande functies om te worden toegewezen aan het Health Application and Research Center Hospital.

Voor details van advertentie KLIK HIER

TOEPASSINGSPLAATS EN TIJD

2.Kandidaten zijn verplicht om na te gaan of hun sollicitatie is afgerond door in te loggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die ze tijdens de sollicitatie hebben aangemaakt.

3. Elke aanvraag die niet laat zien "Uw aanvraaggoedkeuringsproces is voltooid" wordt niet beoordeeld.

4. Aanvragen die in persoon, per post of per fax worden ingediend, worden niet geaccepteerd.

5-Kandidaten moeten het aanvraagproces voltooien binnen 15 (vijftien) dagen vanaf de datum van publicatie van deze aankondiging in het Staatsblad.

6- Als er speciale kwalificaties worden gezocht voor de toegepaste functie; Nadat de vereiste documenten volledig zijn geüpload naar het systeem binnen de aanvraagperiode, moet het aanvraagproces worden voltooid. Certificaten en voltooiingsdocumenten voor cursussen die na de publicatiedatum van de aankondiging zijn ontvangen en naar de e-government zijn geüpload, worden niet geaccepteerd voor aanvragen.

7-Alle documenten die naar het systeem worden geüpload, worden geverifieerd door de relevante instellingen.

  • a) De sollicitaties van de kandidaten die valse documenten blijken te hebben verstrekt/aangegeven of onvolledige documenten hebben ingediend, worden geannuleerd.
  • b) Aanvragen van degenen die valse documenten blijken te hebben verstrekt/aangegeven of onvolledige documenten hebben ingediend, worden geannuleerd. Indien aan hen een betaling is gedaan, zullen zij worden vergoed met wettelijke rente.
  • c) Na afronding van de sollicitatieprocedures worden de afstudeercertificaten/diploma's van de kandidaten gecontroleerd. Als de sollicitant niet geschikt is voor de functie waarop wordt gesolliciteerd, wordt de sollicitatieprocedure niet beoordeeld.

8-Kandidaten kunnen slechts op één van de aangekondigde functies solliciteren. Sollicitaties van sollicitanten voor meer dan één functie worden geannuleerd.

Günceleme: 27/03/2023 14:07

Vergelijkbare advertenties