Wanneer begint Shadow and Bone seizoen 3 op Netflix?

Wanneer gaat het seizoen van Shadow and Bone in première op Netflix?
Wanneer gaat het seizoen van Shadow and Bone in première op Netflix?

Shadow and Bone seizoen 2 is beschikbaar op Netflix. Is er een vervolg? Dit is wat we tot nu toe weten over seizoen 3. Shadow and Bone speelt zich af in een fictieve 19e-eeuwse versie. Terwijl geweren, zwaarden en vooral de krachten van Grisha werden gebruikt in de Netflix-serie, hebben de pijl en boog een lange geschiedenis. De focus ligt op Alina, die haar bovennatuurlijke krachten ontdekt tijdens een missie naar haar thuisland Ravka. Het verandert snel van een oninteressante cartograaf in een begeerd en belangrijk wapen voor het Eerste Leger. Nu het tweede seizoen op het streamingplatform beschikbaar is, vragen fans zich meteen af ​​of het verhaal wel doorgaat.

  • Is er Shadow and Bone seizoen 3 en wanneer begint het?
  • Welke spelers staan ​​er op het roster?

Inception, plot, trailer, cast en Co. – wat er bekend is over het mogelijke derde seizoen vind je hier in één oogopslag.

Heeft Shadow and Bone een derde seizoen?

Iedereen die momenteel hoopt op een vervolg op "Shadow and Bone" zal nog even moeten wachten: Netflix moet seizoen 3 nog bevestigen. De streamingdienst wacht meestal op het succes van het huidige seizoen alvorens het vervolg te bestellen. Maar omdat de serie was gebaseerd op twee verschillende boekenreeksen van schrijfster Leigh Bardugo, kwam showrunner Eric Heisserer meteen op het idee voor Shadow And Bone als een drie-seizoenenplan. We kijken waarschijnlijk ook uit naar het derde seizoen.

Wanneer begint Shadow and Bone seizoen 3 op Netflix?

Een releasedatum is voorlopig nog niet vastgesteld, aangezien het nieuwe seizoen nog niet is bevestigd en gefilmd. Zodra Netflix daar een aankondiging over doet, vind je hier de startdatum.

Het enige dat zeker is, is dat seizoen 3, net als alle reboots, beschikbaar zal zijn vanaf 9 uur op de dag dat het wordt uitgezonden.

Waar gaat Shadow and Bone: seizoen 3 over?

Fans willen natuurlijk weten hoe de krachten van Grisha, Alina en co. Maar ook hier moet je geduld hebben. Er is nog niets bekend over een mogelijk plot, aangezien er nog geen bevestiging is van een vervolg.

Als Netflix echter het patroon van de meeste shows volgt, sluit seizoen 3 van Shadow and Bone direct aan op het verhaal van seizoen 2.

Is er een trailer voor seizoen 3?

Wie al vroeg een idee wil krijgen van het mogelijke vervolg op "Shadow and Bone", zal helaas moeten wachten: er is momenteel geen trailer voor seizoen 3. Zodra het gepubliceerd is, vindt u het hier.

Shadow and Bone Seizoen 3 cast in één oogopslag

Netflix moet Shadow and Bone seizoen 3 nog bevestigen. Als zodanig is het momenteel onduidelijk welke acteurs waarschijnlijk de nieuwe personages zullen spelen. Maar er kan van worden uitgegaan dat de hoofdcast vergelijkbaar moet blijven.

Een overzicht van de huidige acteurs en hun rollen vind je hier:

Jessie Mei Li als Alina Starkov
Archie Renaux als Malyen Oretsev
Ben Barnes als generaal Kirigan
Freddy Carter als Kaz Brekker
Kit Young als Jesper Fahey
Amita Suman als Inej Ghafa
Danielle Galligan als Nina Zenik
Calahan Skogman als Matthias Helvar
Daisy Head als Genya Safin
Lewis Tan als Tolya Yul-Bataar
Anna Leong Brophy als Tamar Kir-Bataar
Jack Wolfe als Wylan Hendriks
Patrick Gibson als Nikolai Lantsov

Shadow and Bone: plot van seizoen 1

Alina en Mal voegen zich bij het reguliere leger van soldaten en cartografen en zijn niet blij als ze naar het oosten van Ravka worden gestuurd. Om dit te doen, moeten ze een gang van pikdonkere schaduwen oversteken die wordt bewoond door gevleugelde monsters die het land verdelen met zijn ondoordringbare duisternis en herhaaldelijk degenen verslinden die het durven over te steken. De groep wordt aangevallen in de Shadow Corridor, zoals het hoort, maar op wonderbaarlijke wijze straalt Alina een heldere gloed uit om Mal te redden van de wezens.

Shadow and Bone: plot van seizoen 2

Alina Starkov is op de vlucht. Sommigen zien hem als een symbool van hoop, anderen vermoeden dat hij een verrader is, maar hij is vastbesloten om de Shadow Corridor te vernietigen en Ravka te redden van de ondergang. Maar generaal Kirigan is terug om af te maken waar hij aan begonnen is. Gesteund door een formidabel nieuw leger van schijnbaar onverwoestbare schaduwmonsters en angstaanjagende nieuwe leden van Grisha, is Kirigan gevaarlijker dan ooit.

Günceleme: 17/03/2023 20:59

Vergelijkbare advertenties