Waar is de serie We waren weglopen van Anne gefilmd? Welke hotels zijn de opnamelocaties?

Waar vluchten we vandaan, waar wordt de moederserie opgenomen, welke hotels zijn de filmlocaties?
Waar vluchten we vandaan, waar wordt de moederserie opgenomen, welke hotels zijn de filmlocaties?

'Voor wie renden we weg, moeder?' uit 2007 Aangepast van de roman. Door Perihan Mağden, Netflix's 'Who Were We Running?' is een Turkse detective-dramaserie over een moeder die met haar dochter leeft als een naamloze voortvluchtige terwijl ze een duister geheim verbergt. In de Netflix-serie Who Were We Are Running, Mother, die met zijn onderwerp en acteurs de aandacht trok, trokken ook de plekken waar de serie We waren running away from Anne werd opgenomen de aandacht van het publiek. Waar is de serie We waren weglopen van Anne gefilmd? In welke hotels is het gefilmd? Voor wie waren we op de vlucht, in welke provincies en districten is de moeder gefilmd? Hoewel er vragen werden gesteld, slaagde de serie erin om tot de meest bekeken series op Netflix te behoren.

Het duo leeft op de vlucht en verhuist van het ene hotel naar het andere, behandelt hen als hun tijdelijke thuis, waardoor hun paranoia iedereen om hen heen ziet als een bedreiging voor hun veiligheid en vrijheid.

Sterrenoptredens van Melisa Sözen, Eylül Tumbar, Musa Uzunlar, Devrim Kabacaoğlu, Taylor Lauren en Buçe Buse Kahraman begeleiden de spannende vertelling. Bovendien weerspiegelt de overgang in ruimtes de levensstijl van moeder-dochter, die altijd over hun schouders meekijkend wegrennen. Hierdoor zullen kijkers waarschijnlijk vragen 'Wie waren we aan het vermijden?' Ze zullen de daadwerkelijke opnamelocaties van de film vinden terwijl ze zich afvragen. Als je op dezelfde wonderboot roeit, hebben we je gedekt!

Voor wie waren we op de vlucht, moeder? filmlocaties

"Voor wie waren we op de vlucht, moeder?" De hele film is opgenomen in Istanbul, Antalya en Nevşehir, die tot de favoriete steden van Turkije behoren. De belangrijkste fotografie voor de eerste iteratie van de thrillerserie begon waarschijnlijk eind 2021 en werd begin 2022 voltooid. Turkije, grotendeels gelegen op het Anatolische schiereiland in West-Azië, is een transcontinentaal land en wordt vooral vanwege het geopolitieke belang als een regionale macht beschouwd.

Waar is de serie We waren weglopen van Anne gefilmd?

De opnames van de tv-serie We waren weglopen van Anne begonnen maanden geleden en werden opgenomen in Istanbul Adalar, Antalya Belek Hotels en Nevşehir Ürgüp Göreme Cappadocië.

In welke hotels is de serie We waren weglopen van Anne gefilmd?

De serie staat op de eerste plaats in de ranglijst van de meest bekeken series op Netflix. Het slaagde erin om niet alleen in Turkije, maar ook in 1 landen tot de top 61 producties te behoren. De serie is opgenomen in Kempinski Hotel The Dome in Antalya Belek, Titanic Deluxe Golf Belek, Splendid Palace Hotel in Istanbul Adalar, Hanedan Cappadocia Suites hotel in het dorp Ürgüp Muratpaşa. Sommige scènes zijn opgenomen in Antalya Muratpaşa Be Another Cafe.

Kempinski Hotel De Koepel

Kempinski Hotel De Koepel
Kempinski Hotel De Koepel

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek
Titanic Deluxe Golf Belek
Schitterend paleishotel
Schitterend paleishotel

Wees een ander café

Ga anders café
Ga anders café

Dynasty Cappadocië Suites

Dynasty Cappadocië Suites
Dynasty Cappadocië Suites

Günceleme: 29/03/2023 23:50

Vergelijkbare advertenties