Op 20 maart vindt in Ankara een mediatop over de defensie-industrie plaats

Mediatop over de defensie-industrie in maart in Ankara
Op 20 maart vindt in Ankara een mediatop over de defensie-industrie plaats

De mediatop over de defensie-industrie zal worden gehouden onder auspiciën van het voorzitterschap van communicatie en met de steun van het voorzitterschap van defensie-industrie op 20 maart in Technopark Ankara.

In de schriftelijke verklaring van het Defense Industry Research Center (SASAM) werd de volgende informatie over de top gegeven:

“Met als doel een belangrijke leemte en behoefte in de Turkse defensie-industrie op te vullen, heeft de top drie doelen. Eerste doel; Het doel is om de corporate communicatie-eenheden, de defensie-industriepers en de nationale persmedewerkers van de defensie-industriebedrijven samen te brengen, hen in staat te stellen elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te bemiddelen bij de uitwisseling van ideeën.

Tweede doel; Met de te houden panels, interviews en workshops komen onderwerpen aan de orde als marketingcommunicatie in de defensie-industrie, de bijdrage van defensie-industrienieuws aan de export en de beoordeling van defensie-industrienieuws in termen van intelligence.

Derde doel; Op de top wordt een omgeving gecreëerd waarin bedrijven uit de defensie-industrie hun verwachtingen van de pers kunnen uitspreken en de pers hun verwachtingen van bedrijven uit de defensie-industrie kan uiten. Met deze doelen zal de Summit de partijen bemiddelen om gezonder te communiceren en ervoor te zorgen dat het voorbereide nieuws de vereiste kwaliteit bereikt.

Bedrijven en mediaorganisaties die dat wensen, vergaderen op hun eigen stand, wie geen stand heeft, vergadert in ruimtes die bestemd zijn voor B2B.

Managers van bedrijven uit de defensie-industrie, functionarissen van bedrijfscommunicatie- en bedrijfsontwikkelingseenheden, managers en medewerkers van nationale persorganisaties en vertegenwoordigers van persorganisaties die actief zijn in de defensie-industrie, zullen de top bijwonen.

In de panels en interviews die zullen worden gehouden in het kader van de top, die de bedrijfscommunicatie- en bedrijfsontwikkelingseenheden van bedrijven uit de defensie-industrie, de sectorpers en de nationale pers zal samenbrengen, worden belangrijke kwesties met betrekking tot de communicatie, bedrijfsontwikkeling en export van de defensie-industrie zal worden besproken.

Günceleme: 18/03/2023 13:58

Vergelijkbare advertenties