Skicentrum Çambaşı overstroomd door gasten tijdens het winterseizoen

Cambasi Ski Center Gast Akinina Ugradi tijdens het winterseizoen
Skicentrum Çambaşı overstroomd door gasten tijdens het winterseizoen

Het populaire skicentrum, gelegen op het Çambaşı-plateau in de wijk Kabadüz in Ordu, werd tijdens het winterseizoen overspoeld met gasten. Burgemeester dr. Cambaşı Ski Center, dat dankzij de inspanningen van Mehmet Hilmi Güler bekend is geworden in Turkije en in het buitenland, heeft tijdens het skiseizoen grote belangstelling gekregen van lokale en buitenlandse toeristen. Het skicentrum, dat al vele jaren de mensen van Ordu bedient, opende zijn deuren voor een breed scala met de veranderingen en transformaties die onder leiding van president Güler werden aangebracht, van accommodatie tot aan de pistes.

WELKOM LOKALE EN BUITENLANDSE TOERISTEN MET ZIJN COMFORT EN KWALITEIT

Çambaşı Ski Center, waar een verandering van boven naar beneden is ervaren, heeft dit seizoen zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen ontvangen met zijn comfort en kwaliteit, zoals in elk winterseizoen. Het centrum, dat is veranderd in een plek waar burgers uit alle lagen van de bevolking, van beginners tot professionele atleten, zich kunnen vermaken, trok ook gasten aan met zijn verscheidenheid aan wintersporten.

GEKLEURD MET FESTIVALS

Aan de andere kant, burgemeester van de grootstedelijke gemeente, Dr. Het skicentrum, dat ook werd geactiveerd door de festivals, een ander werk geïnitieerd door Mehmet Hilmi Güler voor Ordu, waar hij 3 maanden kon wonen in plaats van 12 maanden, was vol en stroomde over. Naast de wintersport genoten de gasten met volle teugen van de sneeuw in het Ski Center, dat ook kleurrijk is met festivals.

ERDE DUIZENDEN MENSEN

Het skicentrum, dat nog steeds dienst doet met zijn moderne accommodatiegebieden, wintersportdiversiteit en unieke natuurlijke schoonheid, heeft tot nu toe duizenden mensen ontvangen, ook al is het seizoen nog niet afgelopen.

Günceleme: 15/03/2023 14:54

Vergelijkbare advertenties