Pre-orderproces gestart voor de Turkse elektrische auto TOGG T10X

Tien bestelproces gestart voor elektrische auto TOGG TX in Turkije
Pre-orderproces gestart voor de Turkse elektrische auto TOGG T10X

Het pre-orderproces is gestart voor de Togg T10X, het eerste van nature elektrische slimme apparaat van Turkije. Het loterijproces om de pre-orderhouders voor 2023 duizend T12X te bepalen, die in 10 gebruikers zullen ontmoeten, is begonnen. In het kader van het proces dat tot 27 maart zal doorgaan, wordt elke individuele gebruiker die Tru.ID aanmaakt vanuit de Trumore-applicatie of de Togg-website, na het overmaken van 60 TL naar de Trumore e-Wallet via postwissel of creditcard, de T10X kunnen kopen die ze vooraf willen bestellen. Door i te configureren en vooruit te betalen, hebt u recht op deelname aan de loterij. De orderhouders worden bepaald met een digitale tekening die op 28 maart wordt gehouden in aanwezigheid van een notaris.

Gebruikers kunnen hun slimme apparaten naar wens configureren.

Gebruikers die voor het eerst in Turkije het end-to-end digitale verkoopproces kunnen ervaren, krijgen eerst toegang tot de "Smart Device Configurator" van Togg.com.tr of de Trumore-applicatie en bekijken de hardwarekenmerken van het apparaat, technische gegevens en modelprijzen. Gebruikers die de versieprijzen en functies van het slimme apparaat bekijken, kiezen de T10X-versie die ze willen en beginnen deze te configureren. Gebruikers kunnen het ontwerp van de door hen gekozen versie bekijken door ze 360 ​​graden te draaien met de 'Colors of Turkey' en beslissen over de kleur van het exterieur.

Als ze dat willen, kunnen ze de omgeving waarin het slimme apparaat zich bevindt veranderen en zien hoe hun favoriete exterieurkleur eruitziet op de T10X bij zonnig weer. De gebruikers, die de exterieurkleur hebben bepaald, kiezen in de volgende stap de velgopties van de T10X en gaan het interieurontwerp verkennen. Gebruikers kunnen inzoomen of het grote interieur van de T10X vanuit een grotere hoek bekijken. Daarna kunnen ze de gewenste optionele uitrusting toevoegen en de details bekijken van de voordelige uitrustingspakketten speciaal voor de lancering.

Op 28 maart vindt er een digitale tekening plaats in aanwezigheid van een notaris.

Degenen die de configuratie voltooien, zullen de details op de overzichtspagina bekijken en hun laatste controles uitvoeren. Degenen die het pre-ordercontract bekijken en goedkeuren, gaan door naar de betalingsfase. Als de gebruiker een vooraf geïnstalleerde Togg e-Wallet heeft en een saldo van 60 duizend TL heeft geladen, heeft hij het recht om deel te nemen aan de trekking door de vooruitbetaling te voltooien of door de Togg e-Wallet op Trumore aan te maken en het saldo te uploaden van 60 duizend TL, door de vooruitbetaling te voltooien, heeft hij het recht om deel te nemen aan de loterij.

Na sluiting van de pre-order periode wordt op 28 maart de digitale tekening getrokken in aanwezigheid van een notaris. De bestelde lijst met de pre-ordernummers en de eerste letters van de voor- en achternamen van de gebruikers die aan de trekking zullen deelnemen, wordt vóór de trekking door Togg gepubliceerd. De winnaars worden op dezelfde manier bekend gemaakt wanneer de trekking voorbij is. Gebruikers die het recht hebben om te bestellen, zullen de resterende betalingen, verminderd met het vooruitbetalingsbedrag, doen wanneer de leveringsdatum van hun slimme apparaten komt.

De vooruitbetalingskosten van gebruikers die niet in aanmerking kwamen voor een bestelling in de loterij, worden automatisch binnen 14 dagen automatisch teruggestort op de Trumore e-Wallets van de gebruikers en vervolgens op hun rekeningen en creditcards, afhankelijk van hun bank.

Günceleme: 17/03/2023 13:55

Vergelijkbare advertenties