Ministerie van Nationaal Onderwijs rekruteert 5 gecontracteerd personeel voor verschillende staven

Ministerie van Onderwijs
Ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Nationaal Onderwijs zal 5 ingehuurd personeel in dienst nemen in de centrale en provinciale eenheden. Het voorzitterschap heeft 5 arbeidscontracten gecreëerd voor het ministerie van Nationaal Onderwijs.

het ministerie, in het kader van artikel 657/B van de ambtenarenwet nr. 4, 250 kantoorpersoneel, 4 advocaten, toe te wijzen aan de centrale organisatie; Het zal in totaal 4 gecontracteerd personeel in dienst hebben, waaronder 100 kantoorpersoneel, 125 ingenieurs, 500 diëtisten, 21 verpleegkundigen, 5 advocaten, die zullen worden toegewezen aan de provinciale organisatie.

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer verklaarde dat de kalender en sollicitatievoorwaarden voor personeelswerving in de komende dagen zullen worden aangekondigd: “We zullen prioriteit geven aan de provincies die zijn getroffen door de aardbevingsramp in de gecontracteerde personeelsposities van 80 mensen, die zijn gemaakt voor 4 provincies, afgezien van onze centrale organisatie. Ik wens onze nieuwe leden veel geluk die zich bij onze familie en onze nationale onderwijsgemeenschap zullen voegen.” gezegd.

Günceleme: 16/03/2023 11:03

Vergelijkbare advertenties