Het aftellen is begonnen voor de Sakarya River Zipline Trip

Het aftellen is begonnen voor het Sakarya River Zipline-project
Het aftellen is begonnen voor het Sakarya River Zipline-project

Sakarya Metropolitan Municipality voert projecten uit die als primeur kunnen worden beschouwd om bij te dragen aan het sociale leven van burgers. Hij begon met de montage van de torens in het Zipline-project, dat over de Sakarya-rivier zal gaan, en begon met aftellen voor de opening door de draden te plaatsen die de lijn zullen dragen.

Vooral met de modernisering van de parken en tuinen in de natuur, voltooide het Metropolitan Sakarya Provincial Forest, dat de stappen voor recreatie zette, de pretparkprojecten in Adapazarı en Sakarya Park, en zette belangrijke stappen in dit gebied, met de prachtige werken die het deed in de Sakarya Nation's Garden, het Wagenpark.

Recente favoriete Zipline

Nadat deze procedures waren voltooid, bracht president Ekrem Yüce opnieuw goed nieuws en zei dat ze dit keer het Zipline-project als eerste naar Sakarya Park zouden brengen. De werken werden snel gestart en er werd een aanzienlijke afstand afgelegd voor de excursie op de rivier de Sakarya.

Reizen op een hoogte van 16 meter

De bouw van 16 meter hoge torens, die de drager van de lijnen zullen zijn, is gestart door het Department of Science Affairs aan beide oevers van de Sakarya-rivier in het park. Terwijl een van de torens grotendeels was voltooid, kwamen de operaties aan het andere front in een stroomversnelling. Daarnaast werden draagdraden op de torens geplaatst voor de Zipline, die voor retourvluchten op een enkele lijn zal werken.

Als de werken klaar zijn, zullen de burgers een prachtige rit op de rivier maken. De dragerapparatuur, waar veiligheidsmaatregelen op het hoogste niveau zullen zijn, zal over de draad glijden en een afstand van 305 meter afleggen. Daarnaast wordt het 'zipstop'-systeem geactiveerd om ervoor te zorgen dat de eindplatforms op dit moment gezond zijn.

“Zo snel mogelijk klaar”

In de verklaring van de Metropolitan Municipality: “Er zijn de afgelopen periode belangrijke stappen gezet, vooral om het sociale leven te verrijken en de kansen in Sakarya te vergroten. Na onze projecten zoals parken, tuinen, bossen, kermissen, koffiehuizen, wagencafés, nemen we dit keer ons tokkelbaanwerk in gebruik. De tokkelbaantocht, die een onvergetelijke herinnering zal zijn, gaat zo snel mogelijk van start.

Günceleme: 20/03/2023 10:19

Vergelijkbare advertenties