Het aantal IETT-medewerkers dat is aangeworven voor IMM-personeel blijft 841

Aantal IETT-medewerkers gerekruteerd voor IBB-personeel bereikt duizenden
Het aantal IETT-medewerkers dat is aangeworven voor IMM-personeel blijft 841

IMM-voorzitter Ekrem İmamoğlusprak tijdens de ceremonie voor de aanwerving van 545 IETT-personeel. Door de informatie te delen dat ze in totaal 1841 personeelsleden hebben aangeworven, die moesten werken met een model dat geen gelijk loon voor gelijk werk kan krijgen, kondigde İmamoğlu aan dat ze ook van plan zijn om in 2023 700 chauffeurs in dienst te nemen. Op de vraag van journalisten: "Hoe reageerde u op het aanbod van de vice-presidentiële functie", zei İmamoğlu, "lezen we de kwestie als volgt: wat er ook gebeurt, het is een kwestie van doorgaan op het pad door verenigd en verenigd te zijn in de best mogelijke manier. Omdat we geloofden dat het de sterkste locomotief van mevrouw Kemal Kılıçdaroğlu en mevrouw Meral Akşener, de oprichters van dit bedrijf, zou moeten zijn, kwamen we samen met de visie "Hoe kunnen we aan hen bijdragen". Het was een juiste configuratie. Alles komt goed."

De vorige administratie van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) gaf in 2018 de exploitatierechten van 4 IETT-garages in de stad aan verschillende bedrijven. De garages Kurtköy, İkitelli en Çobançeşme werden opgenomen in het operationele model, dat begon met respectievelijk de Ayazağa Garage. Ekrem İmamoğlu De nieuwe IMM-administratie onder zijn voorzitterschap heeft een einde gemaakt aan het systeem dat duidelijke verschillen in materiële termen creëert tussen personeel met vergelijkbare functies. Allereerst werden 2 chauffeurs die in Kurtköy Garage werkten, waarvan de aanbesteding op 2022 augustus 446 eindigde, opgenomen in de IMM. Op 1 oktober 2022, met het einde van de aanbesteding voor de exploitatie van de Ayazağa-garage, begonnen ongeveer 850 chauffeurs in dienst te treden binnen de IMM. De aanbestedingen voor de exploitatie van İkitelli Garage eindigden op 20 februari en 8 maart. İBB voegde in totaal 545 personeelsleden die in İkitelli Garage werken toe aan zijn lichaam met de ceremonie die vandaag werd gehouden. Tijdens de ceremonie in IETT İkitelli Garage, IMM adjunct-secretaris-generaal en IETT General Manager Dr. Buğra Gökce en İBB-president İmamoğlu hielden een toespraak.

"Onze gedachten zijn altijd in het aardbevingsgebied"

İmamoğlu wees erop dat Turkije pijnlijke dagen heeft meegemaakt als gevolg van de aardbevingsramp die 11 provincies trof, en zei: “Ik zou hier willen stellen dat terwijl we onze dagelijkse taken en verantwoordelijkheden vervullen, we die regio aan de andere kant niet hebben verwaarloosd en vervulden onze verantwoordelijkheden in de regio op het hoogste niveau. Onze geest bevindt zich altijd in het aardbevingsgebied. Natuurlijk niet alleen met onze geest; we zijn er met ons team, onze apparatuur, onze collega's. Duizenden van onze collega's hebben tot op de dag van vandaag in het aardbevingsgebied gewerkt, levens gered, water vervoerd, voedsel gebracht, voor kinderen gezorgd en dat doen ze nog steeds. Van infrastructuur tot bovenbouw, ze zijn aanwezig op het hoogste niveau in de hele regio, vooral in de stad Hatay, waarvoor we verantwoordelijk zijn. Ik wil mijn hartelijke dank uitspreken aan al mijn collega's die ook uw reisgenoten zijn en die hebben bijgedragen aan die regio. Ze zijn goed", zei hij.

“Het is onze plicht om de wonden van de aardbeving te helen en Turkije aardbevingsbestendig te maken”

Zeggen: "We hebben allemaal de plicht om de wonden van de aardbeving te genezen," zei İmamoğlu, "maar door het hoogste niveau van voorzorgsmaatregelen te nemen om niet alleen de wonden van de aardbeving te genezen, maar ook om nooit een soortgelijke vernietiging te ervaren, beleid dat ervoor zal zorgen dat heel Turkije, en met name Istanboel, aardbevingsbestendig wordt, is het beleid van ons land en het is onze plicht om er een van de meest baanbrekende kwesties van te maken. Ik beloof de mensen in de regio, zowel als instelling als persoonlijk, dat we op elk moment, elke minuut voor onze 11 steden zullen zorgen totdat de regio weer opstaat, en ik herhaal dit in aanwezigheid van jullie allemaal. We zullen onze landgenoten nooit alleen laten en we zullen zeker onze wonden samen genezen en wikkelen. U zult zien dat ik vanaf dit moment in aanwezigheid van u allen beloof dat ik altijd een metgezel zal zijn die nooit ophoudt deze kwestie als een baanbrekende kwestie naar voren te brengen, te herhalen en de eindeloze strijd voort te zetten totdat we hierin succes hebben. probleem."

“We zullen in 2023 700 chauffeurs in dienst hebben”

İmamoğlu benadrukte dat ze als IMM-management geleidelijk aan zorgvuldig werk hebben gemaakt voor eerlijk werk en eerlijke loonverdeling, en zei: “Dit is eigenlijk een poging om mensen hun rechten op hun arbeid te geven. Ik zou hier willen aankondigen en aankondigen dat we een plan maken voor de tewerkstelling van 2023 chauffeurs, die we ongeveer nodig hebben in 700. Als IMM hebben we in een periode van bijna 4 jaar nog nooit dagelijks naar de problematiek gekeken. Met andere woorden, we hebben er nooit aan gedacht om nog een knoop aan de geaccumuleerde problemenpool toe te voegen door te zeggen 'Laten we het vandaag oplossen, we zullen het morgen zien'. Terwijl we professionele en intelligente mechanismen opzetten, willen we graag strategieën implementeren die zowel bestaande onrechtvaardigheden elimineren als de behoeften van onze mensen op de meest correcte manier oplossen, rekening houdend met de toekomst 5 jaar, 10 jaar, 15 jaar, niet 'Laten we maak een fout, laten we het vandaag redden'. We geven erom, 'zei hij.

“Het is Kemal Kılıçdaroğlu die zijn standpunt uitsprak tegen de kwestie van onderaannemers”

Zeggen: "Vandaag leven we in een omgeving waar het toevertrouwen van het werk aan degenen die weten dat het ons voordelen oplevert", zei İmamoğlu:

'Maar ik zou hier nog een recht willen geven. Ik was districtsvoorzitter van de Republikeinse Volkspartij. Toen werd ik burgemeester van Beylikdüzü. Vanaf de allereerste momenten van de politiek, die ik moet geven, is de heer Süleyman Çelebi onze plaatsvervanger van de vorige termijn, die sindsdien veel energie heeft gestoken in deze kwestie van onderaannemers. Daarna is Sezgin Bey (Tanrikulu) een van onze hulpsheriffs die dezelfde strijd voerde. Maar het is onze huidige 13e presidentskandidaat, de heer Kemal Kılıçdaroğlu, die zijn standpunt uitsprak tegen de kwestie van het in dienst nemen van onderaannemers. Laat me dat onderstrepen.”

Na de toespraken lieten İmamoğlu, CHP-afgevaardigde Sezgin Tanrıkulu, Küçükçekmece-burgemeester Kemal Çebi en voormalig CHP-afgevaardigde Süleyman Çelebi souvenirfoto's maken met de personeelsleden. Na de fotoshoot beantwoordde İmamoğlu de vragen van de persleden over de agenda. De vragen van journalisten aan Imamoglu en de antwoorden van de IMM-voorzitter op deze vragen waren als volgt:

“We ontvangen meneer Akşener op zaterdag en meneer Kılıçdaroğlu op dinsdag in Hatay”

– Er is een zeer hete politieke agenda. Nadat de presidentiële kandidatuurcrisis uitbrak in de Six Tables, eindigde de crisis met jou en Mansur Yavaş als vice-president. Kunnen we eerst uw evaluatie van dit proces krijgen?

“We kijken vooruit. Er wachten ons mooie dagen. We maken een heel moeilijke tijd door. Vooral vanwege wat er gebeurde in het aardbevingsgebied. Ik zei het net in mijn speech. Aan de ene kant zullen we onze zaken regelen met volledige kennis van elk aspect van ons prachtige Istanbul, en aan de andere kant zullen we onze relatie en dialoog met het aardbevingsgebied zo sterk mogelijk voortzetten. We bevinden ons nu in de periode waarin we ons volledig op het Turkse beleid moeten concentreren. In deze context zullen we mevrouw IYI-partijvoorzitter Meral Akşener, die op een zeer hoge manier heeft bijgedragen aan de rijping van dit proces, op zaterdag ontvangen in ons coördinatiecentrum daar in Hatay. We zullen dinsdag onze 13e presidentskandidaat, de heer Kemal Kılıçdaroğlu, weer ontvangen in Hatay, en we zullen onze oplossingen en werkzaamheden met betrekking tot het aardbevingsgebied en de aardbevingskwestie in Turkije delen. Nu gaan we het hebben over het veld. We gaan praten over ons land. We gaan het hebben over veerkrachtige, veerkrachtige steden, kinderen, jongeren, vrouwen, onderwijs, alle onderwerpen. Istanbul is een groot centrum. We zullen delen wat we produceren en wat we hier op dit gebied zullen produceren. Op deze reis begonnen we aan een krachtige reis met een beschrijving van het proces dat heeft bijgedragen aan de Six Tables en zes leiders, waaronder ikzelf en mijn vriend Mansur Yavaş, en we hebben ons best gedaan om onze presidentskandidaat op 14 mei president te laten worden. succes. God verhoede. Ik wens hem bij voorbaat een goede toekomst voor ons land en onze natie.”

“Mijn enige gevoel is; Om de mensen te zijn die de geest naar voren brengen die de verkiezingen op 14 mei zullen winnen "

Er is ook een juridisch debat dat het vice-presidentschap en de Metropolitan Municipality niet naast elkaar kunnen bestaan. Heeft u juridisch werk over dit onderwerp gehad?

'Ik heb geen gevoelens over de maqam-beschrijving of dergelijke processen. Ik heb maar één gevoel: de mensen te zijn die de geest, strategie en moed naar voren hebben gebracht om te werken dat de verkiezingen op 14 mei zal winnen. Wat zei ik altijd? Ik zal de meest hardwerkende soldaat van dit proces zijn. Dat zie je terug op het veld.”

Hoe zal de verkiezingscampagne verlopen?

"Wij zijn aan het werken. Natuurlijk werkt het hoofdkantoor. Wij zijn aan het werken. Onze presidentskandidaat loopt. In die zin ontwerpen we de toekomst met een geest waarin deze systematisch worden samengebracht en op elkaar worden afgestemd. Er is niet veel te zeggen over hem vanaf vandaag."

Er zijn ook lokale verkiezingen in 2024. Wat we ons allemaal afvragen is, als de Nation Alliance deze presidentsverkiezingen wint, als u de vice-president wordt, hoe zou u zich dan gedragen bij de lokale verkiezingen?

“Ik wou dat het mogelijk was om in het land over zulke langetermijnzaken te praten. Wat ervaren we zelfs in 2-3 dagen? Dus laat me gewoon tegen je zeggen: 'Alles komt goed' vanaf vandaag.

"Probleem; Het is een kwestie van doorgaan op de weg door te integreren zonder gescheiden te zijn”

Hoe reageerde u toen u het vice-presidentschap werd aangeboden?

“We lazen het nummer als volgt: Het is een kwestie van doorgaan op de weg door geïntegreerd te zijn, zonder scheiding, op de meest correcte manier, wat er ook gebeurt. Omdat we geloofden dat het de sterkste locomotief van mevrouw Kemal Kılıçdaroğlu en mevrouw Meral Akşener, de oprichters van dit bedrijf, zou moeten zijn, kwamen we samen met de visie "Hoe kunnen we aan hen bijdragen". Het was een correcte configuratie. Alles zal heel mooi zijn."

“Heel Turkije beleeft de droogste periode van de laatste 25 jaar”

Er heerst droogte in het land. Heeft Istanbul een probleem met water? Zal het gebeuren?

'Ik kom hier van de vergadering over İSKİ. Natuurlijk staat een probleem met het dorstalarm nog niet op de agenda van Istanbul. Maar echt, heel Turkije beleeft de droogste periode van de laatste 25 jaar. Dit gaat dus niet alleen over Istanbul. Sommige dammen zijn opgedroogd in Bursa. Het ging tot de bodem in Istanbul en Ankara. Als je naar de kaart kijkt, is droogte het probleem van de hele geografie. We hebben deze bijeenkomst vanmorgen ongeveer 1,5-2 uur bij İSKİ gehouden. We hebben bepaalde maatregelen, van besparingen tot veel problemen. We zullen uitleg over hen hebben. Bovendien waren er helaas al jaren, zo'n 6 jaar - het zou 6 jaar geleden worden geopend, het is zelfs het zevende jaar ingegaan - al voorbereidingen getroffen voor onze strategie met betrekking tot droogte en water, vooral in Melen, Istanbul en Turkije. We zullen zijn verklaringen de komende dagen delen met mijn medeburgers uit Istanbul en heel Turkije.”

Günceleme: 09/03/2023 13:52

Vergelijkbare advertenties