Metrovoertuig aan te schaffen voor Istanbul Rail System

Metrovoertuig aan te schaffen voor Istanbul Rail System
Metrovoertuig aan te schaffen voor Istanbul Rail System

Metrovoertuig aan te schaffen voor Istanbul Rail System
METROPOLITAANSE GEMEENTE ISTANBUL, AFDELING SPOORSPOORSYSTEMEN, DIRECTORAAT EUROPESE BIJSPOORSYSTEMEN

Kadıköy- Kaynarca-Sabiha Gökçen en Pendik-Sabiha Gökçen Spoorvervoer Openbaar vervoersysteem Levering en inbedrijfstelling van 100 metrovoertuigen De aanschaf van goederen zal worden aanbesteed door middel van een openbare aanbestedingsmethode volgens het 4734e artikel van wet op de overheidsopdrachten nr. 19, en de biedingen wordt alleen ontvangen in elektronische omgeving via EKAP. . Gedetailleerde informatie over de veiling vindt u hieronder:
HRN: 2023 / 254417
1 Administratie
a) Naam: ISTANBUL METROPOLITAANSE GEMEENTE, AFDELING SPOORWEGSYSTEMEN, DIRECTORAAT EUROPESE BIJSPOORSYSTEMEN
b) Adres: Istanbul Metropolitan Municipality Bakırköy Extra Service Building, European Side Rail System Branch Office, Osmaniye Mah. Cobancesme Kosuyolu Bulvarı No:5 Verdieping:2 Bakirkoy/ISTANBUL
c) Telefoon- en faxnummers: 0212 449 5960 – 021 2449 4180
ç) De website waar het aanbestedingsdocument kan worden bekeken en gedownload met behulp van e-handtekening: ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-inkoop van goederen
a) Naam: Kadıköy-Kaynarca-Sabiha Gökçen en Pendik-Sabiha Gökçen Spoorvervoer Openbaar vervoersysteem Levering en inbedrijfstelling van 100 metrovoertuigen
b) Kwaliteit, type en hoeveelheid:
25 sets (met 4 voertuigen) Metro-serie, in totaal 100 metro-voertuigen
Gedetailleerde informatie kan worden verkregen uit de administratieve specificatie die is opgenomen in het aanbestedingsdocument in EKAP.
c) Plaats van levering/aflevering: Afleverpunt op het spoor aan te geven door de administratie in Istanbul
ç) Duur/opleveringsdatum: De werken zullen starten binnen de 5 dagen na de ondertekening van het contract.Het brengen van alle 100 voertuigen naar de werf zal voltooid zijn in 32 (dertig) maanden. 1. Het proces van het naar de locatie brengen van het 1e (eerste) treinstel naar het 25e (vijfentwintigste) treinstel; Het begint met het naar het veld brengen van het eerste treinstel uiterlijk in de 20e (twintigste) maand na aanvang van de werkzaamheden en wordt afgerond met het naar het veld brengen van het laatste treinstel uiterlijk in de 32e (dertigste) maand. 2. De opleveringsdata van de 23 treinlijnen tussen het eerste en het laatste treinstel worden bepaald in overeenstemming met het door de Aannemer in te dienen en door de Administratie goedgekeurde werkprogramma. 3. Nadat het laatste treinstel op de locatie is gebracht, 30 (Dertig) dagen voor de door de Opdrachtnemer uit te voeren testen, 45 (Vijfenveertig) dagen voor de door treinen uit te voeren testen van de seininrichting en 15 ( Vijftien) dagen voor het proefdraaien om het gereed te maken voor oplevering (tijdelijke afname) In totaal worden 90 (negentig) dagen gebruikt. 4. Indien het Bestuur een besluit tot gedeeltelijke aanvaarding neemt, wordt een werkprogramma opgesteld in overeenstemming met de bovengenoemde termijnen en ter goedkeuring voorgelegd aan het Bestuur. Voorwaarden met betrekking tot veldtesten en proefdraaien worden uitgelegd in de relevante artikelen van het Contract en de technische specificaties. De contractant legt het gedetailleerde werkschema en het cashflowschema binnen 30 (dertig) kalenderdagen na de instructie voor aanvang van de werkzaamheden ter goedkeuring voor aan de administratie.
d) Begindatum van de werken: De werken zullen binnen 5 dagen na de ondertekening van het contract worden aangevangen.

3 de Tender
a) Datum en tijd inschrijving (biedingstermijn): 24.04.2023 - 11 uur
b) Ontmoetingsplaats van de aanbestedingscommissie (het adres waar de e-biedingen worden geopend): Istanbul Metropolitan Municipality Bakırköy Extra servicegebouw, Tender Hall of the Tender Affairs Branch Office, Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Boulevard No:5 Verdieping:4 Bakırköy /Istanbul

Tenderaankondigingen die op onze website zijn gepubliceerd, dienen uitsluitend ter informatie en vormen geen vervanging voor het originele document Het originele document is geldig voor de verschillen tussen de gepubliceerde documenten en de originele aanbestedingsdocumenten.

Günceleme: 23/03/2023 15:56

Vergelijkbare advertenties