Karsan e-JEST wordt een van de 4 elektrische minibussen die in Europa worden verkocht

Een van de in Europa verkochte elektrische minibussen is een grap geworden voor Karsan
Karsan e-JEST wordt een van de 4 elektrische minibussen die in Europa worden verkocht

Karsan e-JEST werd Europa's best verkochte elektrische minibus in 2020, na 2021 en 2022. Door geavanceerde technologische mobiliteitsoplossingen aan te bieden met de visie 'One Step Ahead in the Future of Mobility' te zijn, maakt Karsan naam met zijn elektrische voertuigen in Europa en Turkije. Karsan domineert bijna de Europese markt voor elektrische minibussen en bevestigt ook zijn claim op het gebied van elektrische mobiliteit met zijn e-JEST-model.

De e-JEST, het eerste elektrische model van Karsan, dat het merk in 2019 lanceerde en het eerste elektrische model van Karsan is, verliet in 2020, na 2021 en 2022, het leiderschap op de markt voor elektrische minibussen in Europa niet.

Markt bijna verdubbeld in een jaar tijd

Volgens het European Minibus Market Report van 2022-3.5 ton in 8 gepubliceerd door Wim Chatrou – CME Solutions; Net als in de afgelopen twee jaar werd Karsan e-JEST de leider van de markt voor elektrische minibussen met een aandeel van 28 procent.

Karsan CEO Okan Baş verklaarde dat de markt voor elektrische minibussen in Europa in 2022 met 84 procent is gegroeid in vergelijking met het voorgaande jaar, en zei: “Het marktvolume is in slechts één jaar tijd bijna verdubbeld. We sloten weer een jaar af als leider in de groeiende markt, waar concurrenten aan kracht begonnen te winnen, en voor het derde jaar op rij werden we de leider van de Europese markt voor elektrische minibussen met e-JEST. Dit is een zeer belangrijke prestatie, niet alleen voor Karsan maar ook voor de Turkse auto-industrie. Karsan e-JEST; Het trekt de aandacht als een zeer sterke speler in markten als Frankrijk, Roemenië, Portugal, Bulgarije en Spanje.”

Okan Baş benadrukte dat Karsan e-JEST een van de 4 elektrische minibussen op de Europese markt is en zei: “E-JEST, dat we eind 2018 hebben gelanceerd en in 2019 op de weg hebben gezet, blijft zijn slagingspercentage elke jaar. In veel Europese landen reizen mensen veilig met e-JEST's. Dit is de grootste indicator van Karsan's hoge ervaring, geavanceerde R&D en gekwalificeerd personeel. Naast e-JEST werd ons 8 meter lange e-ATAK-model in 2022 voor de tweede keer de leider van het elektrische midibussegment in Europa. Ik geloof dat alle Karsan-modellen ook in 2023 hetzelfde sterke slagingspercentage zullen behouden.”

Het comfort van personenauto's in het openbaar vervoer

De e-JEST bewijst zichzelf met zijn hoge wendbaarheid en ongeëvenaard passagierscomfort en heeft een BMW elektromotor die 170 pk vermogen en 290 Nm koppel produceert. Met zijn batterijen met BMW-infrastructuur biedt e-JEST een actieradius tot 210 kilometer en biedt daarmee de beste prestaties in zijn elektrische minibusklasse van 6 meter.

Dankzij het regeneratieve remsysteem van e-JEST dat energieterugwinning biedt, kunnen de batterijen zichzelf opladen met een snelheid van 25 procent. Uitgerust met een volledig digitaal instrumentenpaneel, keyless start, USB-ingang en optioneel Wi-Fi-compatibele infrastructuur, kan e-JEST niet tippen aan het comfort van een personenauto met zijn onafhankelijke wielophangingssysteem op 4 wielen.

Günceleme: 18/03/2023 13:37

Vergelijkbare advertenties