Metro van Istanbul concurreert met wereldmetro's!

Istanbul Metro concurreert met World Subways
Metro van Istanbul concurreert met wereldmetro's!

Het klanttevredenheidsonderzoek, dat jaarlijks wordt georganiseerd door de internationale vergelijkingsorganisatie voor metrobedrijven COMET, meet de tevredenheid in de steden waar de metro's van de wereld rijden.

COMET meet de prestaties van zijn aangesloten metrobedrijven met de gegevens die het het hele jaar door rechtstreeks van de metro's verzamelt. De klanttevredenheid van de metro's wordt gescoord door de eigen passagier van elke metro-exploitant te vragen. De metro's van Istanbul worden ook beoordeeld door Istanbulieten. In dit onderzoek, waar we de afgelopen twee jaar met uw stemmen de hoogste tevredenheidsscore hebben behaald, willen we onze positie behouden door dit jaar onze score met uw stemmen te verhogen.

We verhogen de kwaliteit van de service die we u bieden met de gegevens die we hebben verkregen uit de resultaten van dit onderzoek, dat gelijktijdig werd uitgevoerd in Istanbul en in de toonaangevende steden van de wereld.

Het onderzoek duurt gemiddeld 3-5 minuten. Vragenlijsten die in minder dan 90 seconden zijn ingevuld, worden als ongeldig beschouwd voor de systeembeveiliging. De informatie en antwoorden die u verstrekt tijdens het invullen van de enquête blijven vertrouwelijk en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bedankt voor uw deelname aan het COMET klanttevredenheidsonderzoek.

Klik op de link om deel te nemen aan het onderzoek.

Günceleme: 30/03/2023 16:34

Vergelijkbare advertenties