Elektromechanische onderdelen van Kartepe-kabelbaanproject gearriveerd

Elektromechanische onderdelen van Kartepe-kabelbaanproject gearriveerd
Elektromechanische onderdelen van Kartepe-kabelbaanproject gearriveerd

Er wordt verder gewerkt aan het Kartepe-kabelbaanproject, dat de 50-jarige droom van Kocaeli Metropolitan Municipality werkelijkheid heeft gemaakt. Elektromechanische onderdelen voor gebruik in het kabelbaansysteem zijn gearriveerd. De mechanische uitrusting van het kabelbaansysteem, dat zal worden gebruikt in de paal-, katrol-, aandrijf- en spanstations die zullen worden gebruikt in de kabelbaan die tussen Derbent en Kuzuyayla zal lopen, werd verzameld in het Derbent Stadium.

DE INSTALLATIE ZAL BEGINNEN

De ruwbouw van Derbent Station, de eerste halte van de kabelbaanlijn, staat op het punt te worden voltooid. Op het andere station wordt verder gewerkt. Na voltooiing van het station begint de installatie van elektromechanische onderdelen. De kabelbaan die tussen Derbent en Kuzuyayla gaat lopen, wordt 4 meter lang. Het systeem zal bestaan ​​uit een enkel touw, een afneembare terminal en hutten voor 695 personen. In het kabelbaanproject, dat 10 stations zal omvatten, zullen 2 cabines dienen. De hoogteafstand op de kabelbaanlijn met een capaciteit van 73 personen per uur wordt 500 meter. Dienovereenkomstig zal het startniveau 90 meter zijn en het aankomstniveau 331 meter. De afstand tussen de twee stations wordt over 1421 minuten overschreden. Burgers reizen tussen beide stations met een uniek uitzicht.

Günceleme: 12/03/2023 12:39

Vergelijkbare advertenties