ESTRAM ontvangt buschauffeur en autowaspersoneel! Aanvragen gestart

Aanvragen voor ESTRAM-buschauffeur en autowaspersoneel gestart
ESTRAM ontvangt buschauffeur en autowaspersoneel! Aanvragen gestart

Eskişehir Metropolitan Municipality ESTRAM heeft aangekondigd dat het 56 personeelsleden zal aanwerven die op zijn minst de basisschool hebben afgerond. De sollicitatievoorwaarden en details voor de aanwervingen om te werken als chauffeurs en carwashpersoneel werden ook in de aankondiging opgenomen.

Om op deze functies te kunnen solliciteren, moeten kandidaten Turkse staatsburgers zijn die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Ook moeten ze eerder zijn veroordeeld voor misdrijven tegen de veiligheid van de staat of de grondwettelijke orde. Zelfs indien gratie wordt verleend, kan een dergelijke veroordeling een kandidaat diskwalificeren om in aanmerking te komen voor deze wervingscampagne.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Günceleme: 14/03/2023 10:28

Vergelijkbare advertenties