Aanbesteding voor Kocaeli Locomotive Children's Village Project is gedaan

Aanbesteding voor Kocaeli Locomotive Children's Cove Project is gemaakt
Aanbesteding voor Kocaeli Locomotive Children's Village Project is gedaan

Kocaeli Metropolitan Municipality blijft projecten produceren voor gelukkige gezinnen en gelukkige kinderen. In dit kader heeft de Metropoliet gewerkt aan een sociale dienstvoorziening die voor kinderen en ouders zal lijken op een treinlocomotief. De doelgroep van het project Locomotief Kinderdorpen zijn kinderen van 3 tot 6 jaar en hun ouders. Drie bedrijven dienden een offerte in voor het project.

VISUEEL ONTWERP TREKTE DE AANDACHT

De sociale dienstvoorziening in het ontwerp van het locomotief-kinderdorp, voorbereid door de grootstedelijke gemeente, zal worden gebouwd op een oppervlakte van 265 vierkante meter in het Izmit Doğu Kışla-park. De faciliteit, die is gepland als een amusements- en activiteitenruimte voor kinderen van 3-6 jaar, zal in totaal uit 11 wagons bestaan. De aanbesteding voor de bouw van het Locomotief Kinderdorp, dat ook visueel de aandacht zal trekken, vond plaats in de elektronische installatie in de tenderhal van het Metropolitan hoofddienstgebouw. In de aanbesteding, waaraan drie bedrijven deelnamen, was het laagste bod 4 miljoen 477 duizend TL. De voorstellen worden beoordeeld door de commissie en de werkzaamheden beginnen binnen 10 werkdagen na ondertekening van het contract.

IN TOTAAL WORDEN 11 WAGONS GEBOUWD

In het kader van het project waar verschillende activiteiten voor kinderen zullen worden georganiseerd, zullen 15 werkplaatswagens voor 8 personen, 1 administratieve wagen, 1 natte ruimtewagen voor kinderen en 1 wachtkamer met keukennis voor opvoeders en ouders, bestaan ​​uit in totaal 11 wagons. Het project zou worden gemaakt van 11 door treinwagons ontworpen containers. De lay-out van de wagons is zo gevormd dat ze aan de voorkant kunnen worden geplaatst, volgens de ingang en de ceremonieruimte, verkeersruimten voor kinderen, een speeltuin en een amfitheater ontworpen voor buitenactiviteiten. Elke container wordt 3×8 meter groot en is in totaal 24 vierkante meter. De totale binnenruimte is gepland op 264 vierkante meter en de totale zitruimte in het parkgebied van het project is gepland op 1433 vierkante meter.

BEDRIJVEN EN KOPIEËN

  1. Ersun Construction 4 miljoen 477 duizend 600 TL
  2. Ferhat Töre Özallar Bouw 5 miljoen 147 duizend TL
  3. FS Saygılı IJzer- en staalconstructie 5 miljoen 640 duizend TL

Günceleme: 04/03/2023 12:06

Vergelijkbare advertenties