Copy Trading en Crypto Exchange met PrimeXBT, klachten over PrimeXBT Correct: moeten we ons zorgen maken over het platform?

Copy Trading en Crypto Exchange met PrimeXBT Klachten over PrimeXBT zijn waar, moeten we ons zorgen maken over het platform?
Copy Trading en Crypto Exchange met PrimeXBT, klachten over PrimeXBT Correct Moeten we ons zorgen maken over het platform?

PrimeXBT is de perfecte tool voor iedereen die zijn handelsinkomsten in cryptocurrency wil verhogen. Het kopiëren van een winnende positie op PrimeXBT biedt ook een breed scala aan functies waarmee handelaren hun winst kunnen maximaliseren.

Wat is PrimeXBT? Laten we samen PrimeXBT bekijken

Beleggers hebben toegang tot zowel cryptocurrencies als traditionele activaklassen met PrimeXBT, een intuïtief handelsplatform. Handelen met lange en korte marges is mogelijk, waardoor u geld kunt verdienen in zowel stijgende als dalende markten. PrimeXBT is een sterke concurrent vanwege de lage kosten, het wereldwijde bereik, de hefboomwerking in verschillende activaklassen, het beloningsprogramma voor verwijzingen en de wereldwijde aanwezigheid. Coinvesting stelt beginnende handelaren in staat om de methoden van meer ervaren en succesvolle handelaren te volgen, waardoor een alles-in-één handelsplatform ontstaat dat werkt voor zowel onervaren als meer ervaren handelaren.

beeld

Het geeft handelaren toegang tot de belangrijkste fiat-valuta's, waaronder de Australische dollar, euro, Canadese dollar, Zwitserse frank, Japanse yen, pond en Amerikaanse dollar, op alle FOREX-markten. Grondstoffen die voor de handel worden aangeboden, zijn onder meer olie, goud, aardgas en zilver.

beeld

PrimeXBT Korte recensie

Hefboomhandel is een service die wordt aangeboden door PrimeXBT, een cryptocurrency- en forex-makelaar, aan klanten over de hele wereld. Deze beoordeling heeft betrekking op de handelslocaties, cryptocurrency-prognoses, mobiele apps en services van PrimeXBT, inclusief ondersteunde landen. We doorlopen ook stortings- en opnamemethoden, campagnebonussen, opnamebeleid en KYC-verificatieprocedures.

PrimeXBT Trading Services is in 2018 opgericht op de Seychellen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldwijd merk met klanten in meer dan 150 landen. st. Vincent en de Grenadines hebben de makelaar in 2019 opgericht en de administratieve kantoren en infrastructuur bevinden zich in Zwitserland.

PrimeXBT-klacht

beeld

Soms kun je klachten van klanten afhandelen, maar het probleem is dat het meestal moeilijk kan zijn om alles te begrijpen, of ze handelden zelf en niet met experts met uitgebreide ervaring in het verhandelen van crypto-activa.

Beleggingsproducten

beeld

De beleggingsproducten die u op het PrimeXBT-platform kunt verhandelen, zijn onder andere:

 • Cryptocurrency: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Cardano, Stellar en nog veel meer cryptocurrencies.
 • Forex: Euro, Amerikaanse dollar, Japanse yen, Britse pond, Australische dollar, Canadese dollar, Zwitserse frank en vele andere valuta.
 • Grondstoffen: goud, zilver, olie, aardgas, tarwe, maïs en vele andere grondstoffen.
 • Index: SandP 500, Dow Jones, NASDAQ, DAX, FTSE 100 en vele andere indices.

Met PrimeXBT kunnen beleggers veel verschillende beleggingsproducten gebruiken en hun portefeuilles diversifiëren. Het is echter altijd belangrijk om de risico's te begrijpen en de juiste beleggingsstrategieën te gebruiken alvorens te beleggen.

beeld

Kopieer Trade PrimeXBT

beeld

PrimeXBT is een toonaangevend handelsplatform dat copy trading als functie aanbiedt. Op het platform kunnen handelaren met een paar klikken de transacties van andere succesvolle handelaren kopiëren. Deze functie is beschikbaar in het PrimeXBT-configuratiescherm en is gemakkelijk te gebruiken.

Nadat handelaren geld hebben toegewezen, kopieert het kopieersysteem automatisch de transacties van de geselecteerde handelaar naar hun eigen account. Dit betekent dat handelaren kunnen profiteren van succesvolle transacties van de gekozen handelaar zonder te hoeven analyseren of handelsbeslissingen te nemen.

beeld

Voordelen van Copy Trading op PrimeXBT

Kopieerhandel op PrimeXBT biedt handelaren verschillende voordelen, waaronder:

 1. Wat is kopieerhandel?
  Copy Trading is een strategie waarmee handelaren de transacties van andere succesvolle handelaren kunnen kopiëren. Dit kan handmatig of automatisch worden gedaan, afhankelijk van het handelsplatform dat u gebruikt. Het idee achter copy trading is dat handelaren kunnen profiteren van de ervaring en het succes van andere handelaren zonder tijd en moeite te hoeven besteden aan het ontwikkelen van hun eigen handelsstrategie.
 2. Bespaart tijd en moeite
  Kopiëren met PrimeXBT bespaart handelaren tijd en moeite. Handelaren hoeven geen tijd te besteden aan het analyseren van de markt of het nemen van handelsbeslissingen. Het kopieersysteem kopieert automatisch geselecteerde handelaarstransacties, wat betekent dat handelaren zich kunnen concentreren op andere activiteiten.
 3. diversificatie
  Met PrimeXBT-kopieerhandel kunnen aandelen hun portefeuille diversifiëren. Handelaren kunnen verschillende handelaren met verschillende handelsstrategieën consumeren en er geld aan toewijzen. Deze diversificatie helpt het risico op verlies en kansen op winst te vergroten.
 4. doorzichtigheid
  Copy trading op PrimeXBT is transparant. Handelaren kunnen de prestaties, handelsgeschiedenis en handelsstrategieën van elke handelaar bekijken. Dit helpt handelaren weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van een handelaar om te volgen.

beeld

Covesting.io handelsmodule

beeld

Met de Covesting Copy Trading Module kunnen platformgebruikers bladeren door honderden handelsstrategieën die door andere handelaren worden aangeboden en automatisch hun handelsactiviteiten kopiëren. Met de handelsmodule van Covesting Copy kunt u hetzelfde rendement behalen als de beste handelaren op het platform.

PrimeXBT werkt alleen met vertrouwde covesting.io-uitwisselingen (swap), wat betekent dat covesting.io en PrimeXBT-verbinding dubbele bescherming van fondsen bieden tegen indringers en hackers.

beeld

Primexbt-app

beeld

PrimXBT ontwikkelde mobiele versie voor IOS en Android. Wat u wilt doen op het webgebaseerde platform, kunt u hetzelfde toepassen in mobiele applicaties.

PrimeXBT-beveiliging

beeld

Een van de grootste zorgen die mensen hebben bij het verhandelen van cryptocurrencies is veiligheid. "Is PrimeXBT betrouwbaar?" Veel mensen stellen deze vraag. We hebben besloten dit onderwerp in detail te bespreken voor onze PrimeXBT-recensie.

Cyberbeveiligingsmaatregelen en -praktijken zijn van kracht om de activa van klanten te beschermen tegen alle onvoorziene gebeurtenissen en bedreigingen, en de handelsengine is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van de online handelsindustrie.

Toegang met meerdere handtekeningen wordt gebruikt om zowel beveiliging tegen aanvallen te bieden als tolerantie voor verlies van toegang tot een sleutel of faciliteit, en geldovermakingen van Cold Storage naar Hot Wallets worden handmatig uitgevoerd en vereisen gecoördineerde acties van meerdere werknemers. PrimeXBT is er trots op een van de meest geavanceerde en betrouwbare handelssoftware op de markt te hebben.

beeld

loon

beeld

huidige volger'

Aandelen, BTC

huidige volger'

Aandelen, ETH

huidige volger'

Eigen vermogen,

USDT / USDC

Handelskosten, Crypto Handelskosten, FX en metalen Handelskosten, indices
1 of minder 25 of minder 50,000 of minder 0.05% 0.001% 0.01%
1 tot 5 uur 125 250,000 0.05% 0.001% 0.01%
5 tot 10 uur 250 500,000 0.055% 0.0011% 0.011%
10 tot 15 uur 375 750,000 0.061% 0,0012% 0.0122%
15 tot 20 uur 500 1,000,000 0.082% 0.0016% 0.0164%
20 tot 40 uur 1000 2,000,000 0.121% 0.0024% 0.0242%
40 tot 60 uur 1500 3,000,000 0.192% 0.0038% 0.0384%
60 tot 80 uur 2000 4,000,000 0.29% 0.0058% 0.058%
80 tot 110 uur 2750 5,500,000 0.481% 0.0096% 0.0962%
110 of meer 5750 11,500,000 0.65% 0.013% 0.13%

beeld

Marge handel

beeld

Margehandel op PrimeXBT stelt handelaren in staat om te profiteren van kleine prijsbewegingen in de cryptocurrency-markt en mogelijk grotere winsten te maken dan met hun eigen geld alleen. Het is echter belangrijk op te merken dat margehandel ook het risico op verliezen vergroot, aangezien de verliezen toenemen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hefboomwerking.

Het is belangrijk voor handelaren om hun risico zorgvuldig te beheren bij het verhandelen van marges en om hulpmiddelen voor risicobeheer te gebruiken, zoals stop loss-orders en winstorders om potentiële verliezen te minimaliseren. Bovendien moeten handelaren een goed begrip hebben van de markt en de instrumenten die ze verhandelen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Hendel

beeld

Handelaren kunnen hun hefboomwerkingsniveaus op PrimeXBT aanpassen op basis van hun risicotolerantie en handelsstrategie. PrimeXBT – hefboomwerking is zeer concurrerend met cryptoparen tot 1:1000. De hefboomwerking is variabel, maar hangt af van de grootte van de transactie. Het is belangrijk op te merken dat de maximale aangeboden hefboomwerking kan variëren, afhankelijk van het handelspaar en de marktomstandigheden.

Over het algemeen is hefboomwerking een krachtig hulpmiddel dat handelaren kan helpen om mogelijk hogere winsten te behalen op de cryptocurrency-markt, maar het moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt en met een goed begrip van de risico's.

beeld

Stortingen en opnames

beeld

Om te storten, moet u eerst inloggen op uw PrimeXBT-account en naar het gedeelte "Storten" van het platform gaan. Daarna kunt u de cryptocurrency kiezen die u wilt storten en het platform geeft u een uniek stortingsadres. U kunt elke cryptocurrency van uw persoonlijke portemonnee naar dit adres overmaken en het geld verschijnt binnenkort in uw PrimeXBT-account.

Het opnameproces is vergelijkbaar. U moet naar het gedeelte "Opnemen" van het platform gaan en de cryptocurrency selecteren die u wilt opnemen. U moet het opnameadres invoeren, dit is het adres van de externe portemonnee waarnaar u geld wilt overboeken. PrimeXBT keurt vervolgens uw opnameverzoek goed en na goedkeuring wordt uw geld overgemaakt naar uw externe portemonnee.

beeld

PrimeXBT Klantrecensies

beeld

Gebruikerscommentaar over PrimeXBT:

“Geweldig perron! Perfecte verzorging! Helaas zijn er niet zoveel opties voor het verhandelen van aandelen als ik had verwacht, maar als je mij vraagt ​​of PrimeXBT veilig is, ja, ik twijfel er niet aan dat het zo is!”

“PrimeXBT heeft een zeer vriendelijke en competente klantenservice. Vooral bij internetbankieren worden stortings- en opnametransacties direct of zeer snel en gemakkelijk uitgevoerd. PrimeXBT-kosten storen me niet.”

“Ik vind het leuk dat de ondersteuningsdienst de klok rond werkt en reageert op elke PrimeXBT-recensie. Hieruit blijkt dat ze belang hechten aan de transparantie van de dienstverlening.”

beeld

Voor- en nadelen van PrimeXBT

beeld

✅ Voordelen

 • Beveiliging: gebruik van tweefactorauthenticatie en volledige cyberbeveiliging om de activa van consumenten te beschermen.
 • Klantenservice: Uitstekend live sohbet klantenservice team.
 • Fiat-aankopen: Beleggers kunnen creditcards/betaalkaarten en SEPA-overboekingen gebruiken om gedekte munten te kopen.
 • Eenvoudige registratie: Een eenvoudig registratieproces

❌Nadelen

 • Slechts 5 munten worden ondersteund door PrimeXBT. Ondanks dat ze schaars zijn, behoren ze tot de grootste cryptocurrencies die momenteel beschikbaar zijn. Beleggers hebben via dit one-stop-handelsplatform ook toegang tot andere belangrijke soorten activa.
 • Er is momenteel geen demo-account beschikbaar. Toch kunnen klanten het platform testen in een live handelsomgeving met een minimale storting van slechts 0,001 BTC.

CEmONC

beeld

Beleggers hebben toegang tot zowel cryptocurrencies als traditionele activaklassen met PrimeXBT, een intuïtief handelsplatform. Handelen met lange en korte marges is mogelijk, waardoor u geld kunt verdienen in zowel stijgende als dalende markten. PrimeXBT is een sterke concurrent vanwege de lage kosten, het wereldwijde bereik, de hefboomwerking in verschillende activaklassen, het beloningsprogramma voor verwijzingen en de wereldwijde aanwezigheid. Coinvesting stelt beginnende handelaren in staat om de methoden van meer ervaren en succesvolle handelaren te volgen, waardoor een alles-in-één handelsplatform ontstaat dat werkt voor zowel onervaren als meer ervaren handelaren.

beeld

FAQ

Is PrimeXBT betrouwbaar?

Ja, PrimeXBT is een betrouwbaar handelsplatform met een uitgebreid cyberbeveiligingskader om ervoor te zorgen dat de activa van klanten te allen tijde worden beschermd.

Is PrimeXBT oplichterij?

Nee, PrimeXBT is legaal en veilig (net als andere gecentraliseerde uitwisselingen). Onthoud echter altijd het gezegde "Not your keys, not your crypto".

Biedt PrimeXBT sociale handel aan?

Nee, het biedt geen sociale handel. Kopieer handelsmodule – genereer winst door uw eigen strategie te creëren en te beheren en/of strategieën van andere succesvolle handelaren te volgen (kopiëren).

Günceleme: 15/03/2023 15:37

Vergelijkbare advertenties